074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Kennisbank gezondheidsklachten, aandoeningen, symptomen en onderzoeken

Ben je op zoek naar informatie over gezondheidsklachten, aandoeningen, symptomen of specifieke onderzoeken? De gezondheidsbibliotheek van Privatescan biedt inzicht in verschillende symptomen die klachten kunnen verduidelijken. Ook lees je in deze informatiebron meer over de verschillende onderzoeken.

Aandoeningen

Tijdens de medische onderzoeken van Privatescan is het mogelijk dat er een aandoening bij je wordt ontdekt. Maar wat betekenen de aandoeningen nou daadwerkelijk? In deze aandoeningen encyclopedie vind je een uitleg van de verschillende aandoeningen die bij jou aangetroffen kunnen worden. Hierin wordt uitgebreid aangegeven wat dit inhoudt, waardoor je snel te weten komt wat dit kan betekenen voor jouw huidige gezondheidssituatie.

Onderzoek/Diagnose

Welk onderzoek kan bij jou uitgevoerd worden? Privatescan is de specialist in het uitvoeren van medische onderzoeken. In de onderzoeken encyclopedie vind je een uitgebreide uitleg over de verschillende onderzoeken, welke bij Privatescan uitgevoerd kunnen worden. In de teksten hieronder kun je lezen welke onderzoeken mogelijk zijn, waardoor je in een oogopslag kan zien wat voor jouw situatie gewenst is.

Symptomen

Iedereen heeft weleens kwaaltjes. Maar wat betekenen deze klachten of symptomen nou daadwerkelijk voor je gezondheid? In de symptomen encyclopedie vind je een uitgebreide uitleg van de verschillende symptomen die kunnen duiden op een aandoening of ziekte. Hierdoor kun je snel te weten komen of er bij jou een aandoening aanwezig is.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.