074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

APK voor het lichaam

De APK keuring voor je lichaam is een soort ontdekkingsreis door jouw lichaam. In Nederland zijn er veel mensen die op medisch gebied tussen wal en schip vallen. Er zijn bepaalde klachten en kwaaltjes, die het dagelijks leven vaak behoorlijk beïnvloeden. Je huisarts biedt vooral een luisterend oor, maar doet het verder af met “het is vast stress”. Als je wel verder komt dan de huisarts, zijn het meestal alleen losse onderzoeken. Maar wat als hier ook niets uitkomt? Dan wil je wel eens duidelijkheid over hoe het nou echt met je lichaam gesteld is. Bij Privatescan kun je een reis maken door je eigen lichaam. Door middel van een Total Body Scan kunnen wij afwijkingen in een vroeg stadium opsporen.

APK voor het lichaam: snel en doelgericht meer duidelijkheid!

De APK voor het lichaam is een preventief medisch onderzoek waardoor we in staat zijn problemen in een vroeg stadium te ontdekken. Hierdoor zijn de vooruitzichten op een positieve afloop vele malen gunstiger.Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Heb je liever direct contact? Bel dan: +31 (0)74 255 26 80 (bereikbaar 24/7)

MRI scans in de APK van het lichaam

De APK van het lichaam bevat de volgende MRI onderzoeken:

 • MRI scan hoofd en hersenen
 • MRI scan halsslagaders
 • MRI scan boven buikorganen (lever, alvleesklier, milt, galblaas)
 • MRI scan onder buikorganen (nieren, blaas)
 • MRI scan bekkenorganen (prostaat bij man en baarmoeder/eierstokken bij vrouw)
 • Voor- en nabespreking met een radioloog

Het Cardiologisch onderzoek

Een cardiologisch onderzoek, inbegrepen in de APK van het lichaam, bestaat uit:

 • Hartfunctieonderzoek
 • Longfunctieonderzoek
 • Echo van het hart
 • ECG in rust en tijdens inspanning d.m.v. een fietstest
 • Voor- en nabespreking met een cardioloog

Privatescan geeft snel duidelijkheid

Privatescan is al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in het maken van MRI scans. Daarbij maakt ze gebruik van de nieuwste generatie apparatuur, waaronder bijvoorbeeld een 3.0 tesla MRI van Siemens. Een afspraak voor een total bodyscan kan al binnen 1 à 2 dagen plaatsvinden, bij ons heb je namelijk geen verwijsbrief nodig van een huisarts. Tijdens dit proces heb je persoonlijk contact met een radioloog, die je direct na afloop van het onderzoek de resultaten laat zien en toelicht. Op deze manier weet je bij ons dus direct waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen

Wat is een bodyscan?

Een bodyscan is een preventief medisch onderzoek waarbij het gehele lichaam van binnen en buiten wordt gescand en onderzocht, met als doel om eventuele afwijkingen op te sporen en risicofactoren in kaart te brengen. Tijdens een bodyscan kan gebruik worden gemaakt van verschillende technieken, waaronder een MRI-scan, CT-scan, ECG, Echografie, röntgenfoto’s en bloed- en urine onderzoeken. Hierdoor kan elk deel en van het lichaam, organen en bloedvaten zorgvuldig worden bestudeerd.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.