CT scan onderzoeken

Een CT scan kan bij medische acceptatie als gericht of preventief onderzoek toegepast worden. Bij Privatescan kun je zonder verwijsbrief al binnen 2 dagen terecht voor een CT scan.

Onze CT scans
CT-scan longen

De CT-scan is het meest nauwkeurige onderzoek voor screening van de longen. Ben je roker of roker geweest? Heb je last van een rokershoest, kortademigheid of een piepende adem? Maak dan een scan van de longen.

CT-scan calciumscore hart

Ben je erfelijk belast met hart- en vaatziekten? Heb je last van druk op de borst (angina pectoris) of last van ademnood? Ben je roker of roker geweest? Dan kom je in aanmerking voor een CT scan calciumscore.

CT-scan hart angiografie

De angiografie is een non-invasieve CT scan. Bedoeld om de exacte locatie en mate van vernauwing in de kransslagaderen te bepalen. Bij angina pectoris klachten of een hoge Ca score kies je dit onderzoek.

ct-scan coloscopie

De CT scan van de darmen (virtuele coloscopie) is non invasief en daarmee een pijnvrij onderzoek van de dikke darm. Deze methode kan na medische acceptatie worden verkozen boven een endoscopisch onderzoek.

Hulp nodig?

Ieder mens is uniek en ervaart gezondheidsklachten anders. Wij snappen dat je deze graag persoonlijk wilt bespreken of informatie wenst. Bel of stuur ons een bericht en we nemen snel en vrijblijvend contact met je op.

%

Van alle Nederlanders overweegt om preventief medische redenen een Total Bodyscan.

%

Van alle cliënten heeft al vaker een Total Body Scan of MRI scan door Privatescan laten uitvoeren

%

Van onze cliënten maakt zich zorgen of heeft klachten over de eigen gezondheid

%

Heeft een verhoogd risico door een ongezonde leefstijl of erfelijke belasting

Ervaringen

Feedback Company 9.4 / 10★★★★★★★★★★> Bekijk 1570 beoordelingen

MRI van de buik (boven en onderbuik)
Bij de moderne kliniek in Düsseldorf door een vriendelijke Nederlandse dame ontvangen die mij begeleidde en mij veel rust gaf

Mijn klachten in de buik bleven maar aanhouden. Ik kreeg bij de huisarts niet meer onderzoeken dan bloedonderzoek. Hier kwam niks uit en werd aangegeven dat ik maar pijnstilling moest nemen. Dit hielp maar tijdelijk en de klachten bleven terugkomen. Ik ben zelf verder gaan kijken en kwam Privatescan in Hengelo op internet tegen. Hier heb ik een contactverzoek ingediend via de website. De volgende dag werd ik al gebeld door een adviseur. Zij gaf mij duidelijke info en het was een prettig gesprek. Ik kreeg een bevestiging, waarin nog alles duidelijk werd omschreven. Erg goede service! Bij de moderne kliniek in Düsseldorf werd ik door een vriendelijke Nederlandse dame ontvangen. Zij ging mij begeleiden en gaf mij al rust voordat ik in de MRI lag. Ook tijdens en na de MRI scan van mijn buik werd alles goed voor mij geregeld. Er waren zeer professionele medewerkers en een arts aanwezig, die samen met de Nederlandse dame de uitslag vertelde in alle rust met vervolgacties. Compliment aan allen .

AnoniemOnderzoeken: Abdomen, Bovenbuik, Onderbuik

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.