CT scan onderzoeken

Een CT scan kan bij medische acceptatie als gericht of preventief onderzoek toegepast worden. Bij Privatescan kun je zonder verwijsbrief al binnen 2 dagen terecht voor een CT scan.

Onze CT scans
CT-scan longen

De CT-scan is het meest nauwkeurige onderzoek voor screening van de longen. Ben je roker of roker geweest? Heb je last van een rokershoest, kortademigheid of een piepende adem? Maak dan een scan van de longen.

CT-scan calciumscore hart

Ben je erfelijk belast met hart- en vaatziekten? Heb je last van druk op de borst (angina pectoris) of last van ademnood? Ben je roker of roker geweest? Dan kom je in aanmerking voor een CT scan calciumscore.

CT-scan hart angiografie

De angiografie is een non-invasieve CT scan. Bedoeld om de exacte locatie en mate van vernauwing in de kransslagaderen te bepalen. Bij angina pectoris klachten of een hoge Ca score kies je dit onderzoek.

ct-scan coloscopie

De CT scan van de darmen (virtuele coloscopie) is non invasief en daarmee een pijnvrij onderzoek van de dikke darm. Deze methode kan na medische acceptatie worden verkozen boven een endoscopisch onderzoek.

Hulp nodig?

Ieder mens is uniek en ervaart gezondheidsklachten anders. Wij snappen dat je deze graag persoonlijk wilt bespreken of informatie wenst. Bel of stuur ons een bericht en we nemen snel en vrijblijvend contact met je op.

%

Van alle Nederlanders overweegt om preventief medische redenen een Total Bodyscan.

%

Van alle cliënten heeft al vaker een Total Body Scan of MRI scan door Privatescan laten uitvoeren

%

Van onze cliënten maakt zich zorgen of heeft klachten over de eigen gezondheid

%

Heeft een verhoogd risico door een ongezonde leefstijl of erfelijke belasting

Ervaringen

Feedback Company 9.4 / 10★★★★★★★★★★> Bekijk 1570 beoordelingen

Controle van mijn gezondheid met de Total Bodyscan
Gewone gezondheidszorg in Nederland voorziet helaas niet in een Total Bodyscan.

Ik ga binnenkort in het buitenland werken en vind het dus wel belangrijk dat ik zeker weet dat er niet iets belangrijks mis is. “Gewone” gezondheidszorg in Nederland voorziet helaas niet in een Total Bodyscan. Ik heb een aantal vage klachten en ook wel wat zorgen, maar nu wordt alles meteen in 1 dag duidelijk. Na telefonisch contact met een medewerkster van Privatescan, kon ik al snel een afspraak maken en ik kon binnen 3 dagen al terecht! Er waren dus geen lange wachttijden, wat wel erg prettig was.

Dhr. PietersOnderzoeken: Bodyscan

Lees deze ervaring

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.