074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Media

Privatescan is de laatste jaren veelvuldig met haar Total Body Scan in diverse media verschenen. Zo hebben er diverse bekende Nederlanders meegewerkt aan televisie items of artikelen in dagbladen of magazines. Op deze pagina vind je de artikelen die in de geschreven media zijn verschenen en de radio en televisie items die in de loop der jaren zijn uitgezonden.

Privatescan preventieve Bodyscan
Zo werkt de Total Bodyscan
logo-algemeen-dagblad

AD-journaliste ondergaat Total Body Scan

Martine Boelsma, vaste schrijfster en journaliste van de bijlage “Diagnose” in het Algemeen Dagblad bracht onlangs een bezoek aan het Radiologische Institut waarvoor Privatescan bemiddeld. Daar onderging zij een Total Body Scan. In de bijlage “Diagnose” in het Algemeen Dagblad deed zij uitvoerig verslag van haar persoonlijke ervaring en bevindingen. Een Quote uit haar artikel:Wie het lot wil tarten, moet het meteen goed doen: we spreken voor een Total Body Scan af op vrijdag de dertiende.

Lees meer

logo-gezondheidsnet

Total Body Scan getest door Gezondheidsnet

Toen we onze bezoekers vroegen of ze een Total Body Scan zouden willen ondergaan, antwoordde 82,2 procent met ‘ja’. Tijd om te kijken wat zo’n keuring precies inhoudt. In Nederland kan het nog niet, een preventieve medische keuring ondergaan. Hier mag je pas in de scanner als er een medische aanleiding is en je een verwijsbrief in je zak hebt. In Duitsland zijn ze meer bekend met preventieve onderzoeken en dat is precies de reden waarom het Nederlandse bedrijf Privatescan BV zijn onderzoeken laat uitvoeren in een kliniek in Duitsland.

Lees meer

lifestylemagazine

Lifestyle magazine op bezoek bij Privatescan

Je gezondheid is niet te koop, maar wel te controleren door een total body scan. En als je je laat onderzoeken, wil je uiteraard alleen het beste. Privatescan onderscheidt zich duidelijk op dit gebied door alleen samen te werken met gerenommeerde privéklinieken vlak over de grens in Duitsland, waar ze beschikken over de allerbeste en nieuwste Siemens MRI scan met 3.0 Tesla. Nauwkeurige apparatuur die er zelfs in heel Nederland nog niet is.

Lees meer

logo-dito

APK van het lichaam voor Tom Coronel

In de tweede kliniek van Privatescan in het pittoreske Gütersloh ontmoetten wij Tom Coronel (1972). Als één helft van een tweeling (Tim & Tom Coronel) is hij de eerste die het preventief MRI onderzoek ondergaat. Tom Coronel is naast de autosport een zeer actieve ondernemer. In de loop der jaren heeft hij vele bedrijven opgebouwd. Plasmadiscounter.nl, koffiediscounter.nl, barbecueshop.nl en sneeuwkettingen.com behoren onder meer tot zijn succesvolle ondernemingen.

Lees meer

logo-dito

Mandy Huydts krijgt duidelijkheid over haar gezondheid bij Privatescan

In de vorige editie van Dito Magazine kon u lezen waarom zangeres Mandy Huydts graag wilde wetenhoe het met haar gezondheid isgesteld. De Frogette heeft veel met haar gezondheid te stellen gehad. Op haar zestiende kreeg ze een ongeluk met de fiets, dat haar eenwhiplash bezorgde. Ook komen in haar familie hart- en vaatziekten en trombose voor. Daarnaast kende ze een zeer moeizame bevalling, had ze een melanoom (vorm van huidkanker) en kreeg zij enkele jaren geleden een uitval.

Lees meer

logo-dito

Roelof Luinge laat zijn gezondheid onderzoeken met Total Body Scan

Gütersloh, zaterdagochtend 20 februari 2010. Na een autorit richting Duitsland word ik hartelijk ontvangen door de onderzoekscoördinator van Privatescan voor een Total Body Scan. Het moderne gebouw heeft totaal geen ziekenhuisachtige sfeer, maar is juist warm, comfortabel en informeel ingericht. Na een korte voorstelronde met het allervriendelijkste personeel krijg ik een eigen kamer toegewezen, waar ik me kan omkleden. Het voltallige personeel spreekt Duits en Engels, maar de medewerkers van Privatescan zorgen dat alles goed in het Nederlands wordt uitgelegd.

Lees meer

logo-dito

Ria Valk op bezoek bij Privatescan voor Total Body Scan

Omdat ik met mijn jubileum veel op tv ben geweest en ook ‘live’, kon ik te pas en te onpas zeggen dat iedereen zo’n scan moet doen bij Privatescan. Het geeft je zo’n rust. Ik heb altijd gezond geleefd, maar drink ook een wijntje op zijn tijd. Ik sport drie keer per week, eet veel fruit en volkorenbrood. En af en toe kan ik heerlijk ontspannen in het zonnige Spanje. Ook drink ik veel thee met kaneel en honing, omdat mijn cholesterol naar beneden moest. Omdat ik heel vroeg onder de scan moest, heeft Privatescan een heerlijk hotel geregeld.

Lees meer

logo-dito

Ex-Dolly Dot Patty Zomer ondergaat Total Body Scan

In deze uitgave is Patty Zomer aan het woord, ex-Dolly Dot, chef de mode van de Beaumonde en stylingcoach van onder andere Angela Groothuizen, is een vrouw met dynamiek en een druk leven. Graag wilde zij onder de MRI Scan van Privatescan. In het verleden heeft zij samen met de Dolly Dots in 1989 een auto-ongeluk gehad. Met name Patty liep hier nek/rugletsel op en nu vele jaren later merkt zij dat deze af en toe weer de kop op steken.

Lees meer

NOS journaal bezoekt kliniek PrivateScan

Luister hier naar de berichten op radio 1 na een bezoek van de NOS aan de kliniek in Duisburg.

Reportage van Marcel Oost

Reportage van Marcel Oost over de Bodyscan

(fragment duurt 5 minuten):

Interview met de heer J. Enkelaar

Reportage met daarin een interview met de heer J. Enkelaar

(fragment duurt 1,5 minuut):

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.