074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Preventief medisch onderzoek

Vaak gaan mensen naar een arts als er al langere tijd klachten zijn. Zo worden ziekten vaker in een laat stadium ontdekt, waardoor de kans op genezing kleiner wordt. Ook kan hierdoor de duur van de behandeling langer worden. Door een preventief medisch onderzoek te laten doen, kun je al in een vroeg tijdig stadium de oorzaak van klachten ontdekken. Dankzij een technologische revolutie van MRI en CT scanapparatuur, is het nu mogelijk om dergelijke aandoeningen via een Total Bodyscan vroegtijdig te herkennen en levens te redden.

Preventief medisch onderzoek in Duitsland

In Nederland is preventief medisch onderzoek (Bodycheck) middels MRI scan en CT scan helaas niet mogelijk. En als je dan al klachten hebt en een gerichte MRI scan of CT scan moet ondergaan, krijg je te maken met lange wachtlijsten. Hierdoor wordt een behandeling vaak laat gestart. Privatescan biedt jou wel de mogelijkheid om een Total Body Scan of gerichte scan te ondergaan, welke dan al binnen een week gepland kan worden. Met de Total Bodyscan, welke plaatsvindt in een van onze klinieken in Duitsland, kunnen ziekten en aandoeningen vroegtijdig worden opgespoord. De kans op genezing is hiermee vele malen groter.

Preventief medische onderzoeken

De Total Bodyscan van Privatescan biedt één van de meest uitgebreide en geavanceerde preventief medische onderzoeken, welke verkrijgbaar is. Dankzij exclusieve overeenkomsten met hoog aangeschreven klinieken, gespecialiseerd in preventief medisch onderzoek, kunnen nu ook Nederlanders zich snel laten onderzoeken. Wanneer je meer informatie wenst, kun je contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan je graag te woord op 074 – 255 26 80.

Wordt preventief medisch onderzoek door zorgverzekering vergoed?

Er zijn enkele zorgverzekeraars die in hun (top)polissen hebben aangegeven dat preventief medisch onderzoek wordt vergoed. Het is dan ook raadzaam om vooraf contact met je verzekeraar op te nemen. Hier kun je dan navragen of onze onderzoeken gedeeltelijk of helemaal worden vergoed.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden van een gericht onderzoek of een preventief medisch onderzoek? Bel dan 074 – 255 26 80.

Privatescan geeft snel duidelijkheid

Privatescan is al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in het maken van MRI scans. Daarbij maakt ze gebruik van de nieuwste generatie apparatuur, waaronder bijvoorbeeld een 3.0 tesla MRI van Siemens. Een afspraak op korte termijn is mogelijk voor een medische onderzoeken. Je hebt bij ons namelijk geen verwijsbrief nodig van een huisarts. Tijdens dit proces heb je persoonlijk contact met een radioloog, die je direct na afloop van het onderzoek de resultaten laat zien en toelicht. Op deze manier weet je bij ons dus direct waar je aan toe bent.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.