Anoniem

“Privatescan geeft je het gevoel dat je ertoe doet en géén product of nummer bent!“

Onderzoek(en) van Anoniem: Coloscopie, Darm onderzoek

In Nederland werd er helaas heel laconiek gedaan over mijn darmklachten

Ik was er al erg lang mee bezig, vanwege aanhoudende darmproblemen en buikpijn. Er waren wel diverse klachten, maar de artsen in Nederland wilden gewoon niet verder kijken, dus ben ik Privatescan gaan inschakelen om een darmonderzoek uit te laten voeren. Dit kon gelukkig al erg snel en ik was hoopvol eindelijk een antwoord te krijgen op mijn darmklachten. De Coloscopie ging goed en door het roesje totaal niks van gevoeld. Het personeel was uiterst aardig en behulpzaam. Er werd een goede uitleg gegeven en ik kreeg meteen ook goed advies. Artsen in Duitsland heb ik ervaren als zeer vriendelijk, bekwaam en zeker veel duidelijker en gerichter op je klachten dan in Nederland. Ze nemen hier de tijd voor je, als mens, waar Nederlandse artsen nog veel van kunnen leren. Begeleiding in de kliniek was ook mijn tolk, wat erg handig was. Ze was zéér vriendelijk en open. Je voelt dat je ertoe doet en géén product of nummer bent! Na de coloscopie kreeg ik uitgebreid advies over mijn darmklachten

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.