Wilt u meer weten over preventie? Bent u benieuwd waarop u onderzocht kunt worden tijdens een Total Body Scan? Of heeft u andere vragen over preventief medisch onderzoek?

Over preventie

Een preventief medisch onderzoek geeft uitsluitsel over uw gezondheidstoestand en is de basis voor een vroegtijdige herkenning van ziekten. Door preventief onderzoek is het mogelijk om ziektes vroegtijdig te herkennen en indien nodig tijdig te beginnen met een behandeling. Zelfs de beste therapie is niet succesvol wanneer er niet tijdig mee begonnen wordt. Hierdoor wordt preventief medisch onderzoek van beslissend belang.

Vroegtijdig ontdekken van aandoeningen met preventief medisch onderzoek

Preventie is meer dan alleen het uitvoeren van een MRI scan of CT scan. Onze missie is het redden van levens door het vroegtijdig opsporen van ziekten. Door het gebruik van de modernste medische technieken en leidende medische wetenschap, zijn onze ervaren en hoogopgeleide radiologen in staat om niet eerder waargenomen kwalen in een vroeg stadium op te sporen.

De preventief medische onderzoeken vinden plaats onder zorgvuldige medische begeleiding en in een prettige sfeer. Het enige dat je voor veel van de onderzoeken hoeft te doen, is gaan liggen in één van onze MRI of CT scanners. Het preventief onderzoek is veilig, pijnloos, non-invasief en snel.

Een preventief onderzoek kan worden uitgevoerd door middel van een Total Body Scan. Tijdens de Total Body Scan wordt er naast een MRI onderzoek van jouw lichaam ook een cardiologisch programma en een bloedonderzoek uitgevoerd. Door de uitslagen van de onderzoeken te combineren kan er door de artsen een nauwkeurig beeld worden geschetst over jouw gezondheid.

Vrijblijvend advies bel: 074-255 26 80

Waarom preventief medisch onderzoek bij Privatescan?

Waarom je het preventief medisch onderzoek bij Privatescan moet laten uitvoeren? Bekijk onze voordelen en oordeel zelf. Bij Privatescan heb je:

  • geen wachtlijsten en geen verwijsbrief nodig
  • de snelste en meest nauwkeurige medische technieken
  • een multidisciplinair team van artsen en professoren
  • alles onder een dak: onderzoek, diagnose, advies en behandeling of therapie
  • een gastvrije en warme ontvangst
  • persoonlijke, Nederlandstalige begeleiding van Privatescan
  • een persoonlijk eindgesprek met de arts(en)
  • de beelden op CD-rom en de rapportage op schrift

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.