074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
header-overons-v1

Over preventie

Preventie is de basis voor vroege diagnose van aandoeningen. De kansen op een succesvolle, minder belastende behandeling nemen daardoor fors toe. De Total Bodyscan is een preventie onderzoek welke inzicht geeft in je gezondheid. Benieuwd waarop je onderzocht kunt worden? Of heb je vragen over preventie van ziekten?

Total bodyscan

Over preventie

Een preventief medisch onderzoek geeft inzicht in je actuele gezondheidstoestand en is de basis voor vroegtijdige herkenning van ziekten. Ziekten en aandoeningen die zich gedurende een langere periode ontwikkelen geven vaak pas klachten wanneer het al in een verder gevorderd stadium is aanbeland.

Het doel van gezondheid preventie is:
Ziekten en levensbedreigende aandoeningen ontdekken in een vroeg stadium, liefst voor ze tot klachten leiden.

Door preventief onderzoek is het mogelijk om ziekten vroegtijdig te herkennen waardoor behandeling in een vroeg stadium kan worden begonnen. Zelfs het succes van de beste therapie neemt af als deze in een (te) laat stadium begonnen wordt. Met preventief medisch onderzoek kunnen ook risicoverhogende factoren in kaart gebracht worden. Door vervolgens deze risicofactoren waar mogelijk te te bestrijden of te verminderen neemt je kans op het ontwikkelen van ernstige ziekten en aandoeningen af. Niet voor niets is de slogan van Privatescan “Gezond vooruit kijken”.

Vroegtijdig ontdekken van aandoeningen met preventief medisch onderzoek

Preventie is meer dan alleen het uitvoeren van een MRI scan of CT scan. Door het gebruik van de modernste medisch diagnostische technologie en laatste stand binnen de medische wetenschap, zijn onze ervaren en hoogopgeleide artsen in staat om niet eerder waargenomen kwalen in een vroeg stadium op te sporen.

Onze missie is het redden van levens door het vroegtijdig opsporen van levensbedreigende ziekten en aandoeningen.

De preventief medische onderzoeken vinden plaats onder toezicht en begeleiding van de beste artsen op het gebied van preventief medische onderzoeken in een prettige sfeer. Het enige dat je voor veel van de onderzoeken hoeft te doen, is gaan liggen in één van onze MRI of CT scanners. Het preventief onderzoek is veilig, pijnloos, non-invasief en snel.

Een preventief onderzoek kan worden uitgevoerd door middel van een Total Bodyscan. Tijdens de Total Body Scan wordt er naast een MRI onderzoek van jouw lichaam ook een cardiologisch programma en een bloedonderzoek uitgevoerd. Door de uitslagen van de onderzoeken te combineren kan er door de artsen een nauwkeurig beeld worden geschetst over jouw gezondheid.

Voor vrijblijvend advies bel: 074-255 26 80

Waarom preventief medisch onderzoek bij Privatescan?

Of preventie iets voor jou is en waarom je het preventief medisch onderzoek bij Privatescan moet laten uitvoeren? Bekijk onze voordelen en oordeel zelf.

Bij Privatescan heb je:

  • geen wachtlijsten en geen verwijsbrief nodig
  • de snelste en meest nauwkeurige medische technieken
  • een multidisciplinair team van artsen en professoren
  • alles onder een dak: onderzoek, diagnose, advies en behandeling of therapie
  • een gastvrije en warme ontvangst
  • persoonlijke, Nederlandstalige begeleiding van Privatescan
  • een persoonlijk eindgesprek met de arts(en)
  • de beelden op CD-rom en de rapportage op schrift

De KNMG geeft onafhankelijke informatie en richtlijnen over preventief medisch onderzoek

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.