074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
Werken bij Privatescan

Vacatures Privatescan

Vacatures

Werken bij Privatescan

Eén van de grondleggers van (preventief) medisch onderzoek in Nederland!

Werken bij Privatescan betekent dat je een baan hebt bij één van de grondleggers van (preventief) medisch onderzoek. Het meest bekend in Nederland is de Bodyscan.  Onder haar label Herniapoli.nl is Privatescan eveneens aanbieder van de revolutionaire minimaal invasieve herniaoperatie, PTED genaamd.

Iedereen kent wel verhalen van mensen waarbij een diagnose verkeerd of te laat is gesteld. Niet zelden met een slepend of soms zelfs onbehandelbaar ziekteverloop als gevolg. Privatescan biedt haar cliënten snel en zonder verwijzing toegang tot specialisten en state of the art medische apparatuur. Ons doel is om aandoeningen op te sporen in een vroeg stadium. Als er dan iets is ben je er vroeg en meestal op tijd bij.

Privatescan zoekt regelmatig nieuwe collega’s

Als team werken we aan ambitieuze, maar haalbare doelen. Talentvolle en betrokken medewerkers krijgen daarbij de kans om door te groeien. Ben jij op zoek naar een vacature en baan vol met interessante mogelijkheden en uitdagingen? Reageer dan op één van de openstaande vacatures en kom werken bij Privatescan. Of stuur een open sollicitatie naar hrm@privatescan.nl en vertel ons hoe jij kunt bijdragen aan ons succesverhaal.

Alle actuele vacatures:

Vacature commercieel adviseur (binnen- en buitendienst)

 

Alle doorlopende vacatures:

Privatescan beschikt doorlopend over vacatures, bijvoorbeeld voor jonge starters op de arbeidsmarkt.

Vacature Cliëntbegeleider (Kliniek Bochum Duitsland)

Vacature junior commercieel adviseur (Hengelo)

 

werken bij privatescan. vacature of open sollicitatie
Werken bij Privatescan?

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.