074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
Kantoor

Werken bij Privatescan

Beschikbare vacatures

Vacatures Privatescan

Privatescan richt zich op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen. Onze doelstelling is om de modernste diagnostische middelen snel en voor iedereen toegankelijk te maken.

Wij werken hiervoor samen met diverse medische klinieken en disciplines, waaronder radiologen, cardiologen, MDL-artsen, internisten en laboratoria. Middels o.a. de innovatieve Total Bodyscan en gerichte onderzoeken streeft zij ernaar cliënten een beter inzicht in de eigen gezondheid te geven, risico’s op ziekten en aandoeningen in kaart te brengen en/of (vroegtijdig) op te sporen en bij haar cliënten gezondheidsbewustzijn- en gedrag te bevorderen.

Privatescan hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en goede sociale werkomgeving.

Wil jij werken bij Privatescan? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures:

Als cliënt- en zorgbegeleider ben je samen met een collega werkzaam in onze klinieken in Duitsland. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, het informeren en de begeleiding van cliënten tijdens diverse preventief medische onderzoeken zoals de Total Bodyscan.

Lijken de vacatures niet voor jou geschikt maar wil je wel graag bij Privatescan werken? Stuur dan een open sollicitatie naar hrm@privatescan.nl en laat ons weten wat je motivatie is om voor ons te werken.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.