074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Kanker

Momenteel krijgt ruim één op de drie mensen in Nederland een bepaalde vorm van kanker. Daarmee heeft het ziektebeeld kanker een grote impact op de Nederlandse bevolking. Sinds 2008 is kanker doodsoorzaak nummer één. Het afgelopen decennium is er een forse toename zichtbaar van het aantal mensen met de diagnose kanker.

Hoe kan kanker worden ontdekt?

Kanker ontdekken is niet altijd even makkelijk. Uiteindelijk kan alleen de medische wetenschap een sluitende diagnose afleveren. Methodes van diagnostiek worden verfijnd en behandelingen worden gestandaardiseerd en geoptimaliseerd. Het risico voor een Nederlander om aan kanker te sterven wordt steeds kleiner. Deze vooruitgang in kankeronderzoek gaat echter langzaam. De meeste vormen van kanker zijn in een vroeg stadium op te sporen, door bijvoorbeeld het herkennen van symptomen van kanker. Het is van belang om zo vroeg mogelijk een diagnose te stellen. In de eerste plaats als geruststelling voor jezelf en in de tweede plaats omdat de therapie in een vroeg stadium van een ernstige aandoening bewezen effectiever en minder belastend is gebleken. Die kans is nog groter wanneer de tumor nog niet in omliggende weefsels is ingegroeid.

Preventief medisch onderzoek bij Privatescan

Herken je één of meerdere symptomen, welke hieronder genoemd worden, van kanker? Dan kun je door middel van een Total Body Scan meer zekerheid krijgen over je huidige gezondheid. Dankzij de nieuwste medische technologieën zijn we bij Privatescan in staat veel aandoeningen in een vroeg stadium, waarbij zich nog weinig of geen klachten voordoen, te ontdekken.

Vragen over de mogelijkheden ?

Heb jij behoefte aan persoonlijk advies, hulp nodig bij het kiezen van het juiste onderzoek of wil je graag een afspraak maken? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Heb je liever direct contact? Bel ons dan (bereikbaar 24/7

Symptomen die op kanker kunnen wijzen

  • Veranderingen in de stoelgang (zoals afwisselende diarree en obstipatie of bloed in de ontlasting)
  • Veranderingen bij het plassen (kleine beetjes, vaak plassen, moeilijk plassen, pijn bij het plassen, bloed in de urine)
  • Ongewone bloedingen of afscheiding
  • Verdikking of een knobbeltje in borst, testikels, hals, oksels of elders in het lichaam
  • Een wond of zweertje die maar niet wil genezen
  • Veranderingen in kleur, afmeting of vorm van wratten en moedervlekken
  • Gewichtsverlies zonder duidelijke aanleiding
  • Nachtelijk zweten en koorts tijdens de nacht
  • Moeilijkheden met slikken en het eten dat niet goed wil ‘zakken’
  • Blijvende hoest of heesheid

Tijdige diagnose dankzij Privatescan

Met alle vormen van kanker is tijd essentieel, hoe eerder kanker ontdekt wordt hoe beter het te behandelen is. Privatescan weet dit maar al te goed. Daarom heeft Privatescan in tegenstelling tot de meeste ziekenhuizen in Nederland, geen wachtlijsten, kan een afspraak binnen een paar dagen gepland zijn en zullen de resultaten, het bespreken ervan en alle onderzoeken binnen een dag plaatsvinden. Wacht daarom niet langer en plan snel een afspraak!

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.