074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Tumoren

Tumoren kan men beter behandelen, wanneer deze in een vroegtijdig stadium worden ontdekt. Privatescan biedt hiervoor de mogelijkheid door middel van preventief onderzoek. Privatescan is al jaren bezig op het gebied van preventief onderzoek. Met de meest geavanceerde MRI en CT scans kunnen wij aandoeningen lokaliseren. Preventief onderzoek bij een erkend onderzoekscentrum helpt je daarbij. Met of zonder een verwijsbrief van de specialist kun je bij Privatescan terecht voor een MRI scan van het lichaam.

Tumoren tijdig op te sporen met een scan van Privatescan

Tumoren kunnen een aanleiding geven tot verstoorde functies en kunnen zelfs tot de dood leiden. Ze worden onderverdeeld in goedaardige en kwaadaardige tumoren. Goedaardige tumoren kunnen vaak makkelijk behandeld worden, terwijl kwaadaardige tumoren daarentegen veel moeilijker te opereren zijn. Tumoren kunnen met een MRI of CT scan opgespoord worden. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CT en MRI maakt Privatescan het mogelijk om de hersenen en grotere delen van het lichaam uitvoerig te bekijken. In principe is een scan van het lichaam geschikt voor iedereen die waarde hecht aan preventie.

Tumoren komen normaal gesproken aan het licht, doordat er naar aanleiding van neurologische klachten of verschijnselen preventief onderzoek wordt verricht. Het gaat dan vooral om ‘beeldvormend onderzoek’ middels een MRI scan van het lichaam. Als dit onderzoek een afwijking vertoont die verdacht is, wordt betrokkene verwezen naar de specialist.

Vragen over onderzoek naar tumoren?

Heb jij behoefte aan persoonlijk advies, hulp nodig bij het kiezen van het juiste onderzoek of wil je graag een afspraak maken? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn voor een onderzoek naar tumoren. Heb je liever direct contact? Bel dan: +31 (0)74 255 26 80 (bereikbaar 24/7)

Privatescan geeft snel duidelijkheid

Privatescan is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het maken van MRI scans. Daarbij maakt ze gebruik van de nieuwste generatie apparatuur, waaronder bijvoorbeeld een 3.0 tesla MRI van Siemens. Een afspraak voor een onderzoek kan al binnen 1 à 2 dagen plaatsvinden. Een verwijsbrief van een arts heb je bij ons namelijk niet nodig. Tijdens dit proces heb je persoonlijk contact met een radioloog, die je direct na afloop van het onderzoek de resultaten laat zien en toelicht. Op deze manier weet je bij ons dus direct waar je aan toe bent.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.