074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Bodycheck

Bij Privatescan kun je terecht voor een lichamelijke Bodycheck. Geheel verzorgd, van intakegesprek en onderzoeken tot en met de uitslag en rapportage. Bij Privatescan staat veiligheid en kwaliteit voorop. Dit kunnen wij mogelijk maken dankzij toegewijde topspecialisten, die jarenlang expertise en ervaring hebben in preventie. Na een bodycheck bij Privatescan heb je meer duidelijkheid en zekerheid over jouw gezondheid. Een bodycheck is een check van jouw lichaam, welke onder andere wordt uitgevoerd met een MRI scan. Hierbij worden de meest vitale functies in jouw lichaam zorgvuldig gecontroleerd. Afwijkingen en gezondheidsproblemen kunnen door een bodycheck al in een vroeg stadium worden vastgesteld. Je hebt bij ons de keuze uit een aantal bodyscan programma’s, welke altijd aangepast kunnen worden aan jouw wensen en behoeften.

Meer weten over een bodycheck?

Heb jij behoefte aan persoonlijk advies, hulp nodig bij het kiezen van het juiste onderzoek of wil je graag een afspraak maken voor een Bodycheck? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Heb je liever direct contact? Bel dan: +31 (0)74 255 26 80 (bereikbaar 24/7)

Wat houdt een MRI scan in?

Gemiddeld duurt een bodycheck middels een MRI scan 30 tot 60 minuten. Een MRI scan maakt honderden foto’s van jouw lichaam. Vanwege het harde geluid van de MRI krijg je gehoorbescherming middels een koptelefoon, zodat je hiertegen beschermd bent. In sommige klinieken kan worden gekozen voor (eigen) muziek tijdens de bodycheck om het onderzoek aangenamer te maken.

Invloed van implantaten en/of kronen tijdens MRI scan

Het is goed om te weten dat, wanneer je implantaten en/of kronen in je mond hebt, een Bodycheck met MRI gewoon door kan gaan. Hierbij moeten we wel rekening houden met een termijn van 6 weken, nadat deze implantaten geplaatst zijn. Houd er wel rekening mee dat beelden minder duidelijk kunnen zijn door de aanwezigheid van implantaten en/of kronen in de kaak.

Wat mag je verwachten van een bodycheck bij Privatescan?

Het Bodycheck onderzoek wordt uitgevoerd met behulp van de laatste technologieën. Tevens zijn alle MRI onderzoeksresultaten op de dag van je onderzoek al bekend. De resultaten worden door middel van een beeldpresentatie toegelicht door de specialisten en alle beelden ontvang je op een Cd-rom. Ook ontvang je een schriftelijke Duitse rapportage. Tijdens het verblijf in de klinieken word je bijgestaan door Nederlandstalige begeleiding, die ook voor jou de gesprekken met de specialisten kan vertalen. Bij Privatescan krijg jij een gemoedelijke en persoonlijke behandeling door de artsen en het begeleidingsteam. Wij zorgen voor specialistische nazorg en begeleiding in het eventuele nazorg traject.

Privatescan geeft snel duidelijkheid

Privatescan is al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in het maken van MRI scans. Daarbij maakt ze gebruik van de nieuwste generatie apparatuur, waaronder bijvoorbeeld een 3.0 tesla MRI van Siemens. Een afspraak voor een Bodycheck kan al binnen 1 à 2 dagen plaatsvinden. Je hebt bij ons namelijk geen verwijsbrief nodig van een huisarts of specialist. Tijdens dit proces heb je persoonlijk contact met een radioloog, die je direct na afloop van het onderzoek de resultaten laat zien en toelicht. Op deze manier weet je bij ons dus direct waar je aan toe bent.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.