Gerichte onderzoeken overzicht en prijzen

Gerichte onderzoeken geven meer inzicht in de oorzaak van je klachten en de schade na een letsel. Snel, zonder verwijzing en direct uitslag.

Gerichte onderzoeken zonder verwijzing, direct uitslag

Naast de Total Body Scan kun je bij Privatescan ook terecht voor gerichte onderzoeken. Aan de hand van klachten of risicofactoren kan in samenspraak met één van onze onderzoekscoördinatoren worden gekozen voor een gericht onderzoek. Deze onderzoeken kunnen over het algemeen worden uitgevoerd op dezelfde dag als de Total Body Scan.

PET-CT scan

De PET-CT scan kan worden gebruikt voor het ontdekken en exact lokaliseren van tumoren en uitzaaiingen en om te bepalen of een behandeling aanslaat. In de PET-CT scan zijn de technieken van de CT scan en PET scan samengevoegd, waardoor er nog nauwkeuriger beelden kunnen worden gemaakt. Bij Privatescan kun je al snel terecht voor het uitvoeren van een PET-CT scan.

Onze gerichte onderzoeken
cardiologisch-onderzoek

Met het cardiologie pakket wordt het functioneren van je hart bekeken. Met diverse hart onderzoeken bepalen we de conditie van het hart en de longen getest. Het is standaard opgenomen in Total Bodyscan Royal en First.

laboratorium-onderzoek

Met het uitgebreide laboratoriumonderzoek worden circa 35 cruciale parameters in het bloed en de urine getest. Deze parameters geven naast beeldvormend onderzoek een nog beter inzicht in je gezondheid.

PET-CT-Scan

De PET-CT scan wordt ingezet voor het exact lokaliseren van tumoren of uitzaaiingen in het hele lichaam. Tevens is deze methode geschikt om de status na een behandeling van kanker te bepalen.

maagonderzoek-gastroscopie

Met een maagonderzoek kan de binnenkant van de slokdarm en maag nauwkeurig worden bekeken. Een maagonderzoek, ook wel gastroscopie genoemd, kan duidelijkheid brengen wanneer je pijnklachten hebt in het bovenste gedeelte van de buik.

darmonderzoek-coloscopie

Darmkanker is één van de ernstigste kankersoorten die er is. Het is echter vaak goed te genezen wanneer het vroegtijdig ontdekt wordt. Met het darmonderzoek van Privatescan kunnen tumoren in een vroegtijdig stadium worden ontdekt.

Hulp nodig?

Ieder mens is uniek en ervaart gezondheidsklachten anders. Wij snappen dat je deze graag persoonlijk wilt bespreken of informatie wenst. Bel of stuur ons een bericht en we nemen snel en vrijblijvend contact met je op.

Wist je dat?

%

Van alle Nederlanders overweegt om preventief medische redenen een Total Bodyscan.

%

Van alle cliënten heeft al vaker een Total Body Scan of MRI scan door Privatescan laten uitvoeren

%

Van onze cliënten maakt zich zorgen of heeft klachten over de eigen gezondheid

%

Heeft een verhoogd risico door een ongezonde leefstijl of erfelijke belasting

Ervaringen

Feedback Company 9.4 / 10★★★★★★★★★★> Bekijk 1570 beoordelingen

Ik had een blijvende pijn in mijn buik
Ik keek tegen een MRI scan op, vanwege de tunnel, maar dit viel 100% mee

Al langer had ik onverklaarbare pijn in de buik. Hiervoor ben ik via de huisarts naar specialist gegaan. Die heeft me geen geen duidelijkheid over de oorzaak van mijn buikpijn kunnen geven. Daarna heb ik een second opinion aangevraagd bij een andere specialist. Ook die kon mij geen verklaring geven voor de pijn in mijn buik. De specialisten in Nederland zagen geen noodzaak voor een MRI scan van mijn buik. Via internet ben ik Privatescan tegen gekomen. Op hun advies heb ik een afspraak gemaakt voor een MRI scan van mijn organen om zo hopelijk toch tot een diagnose van het probleem te komen. Ik kon nog dezelfde week voor de MRI scan terecht. Wel keek ik op tegen de MRI-scan organen vanwege de tunnel. Dit viel me 100% mee en heb er echt niks op aan te merken gehad. De artsen in Duitsland waren deskundig en duidelijk in hun uitleg. Op de MRI was duidelijk te zien dat ik galstenen had. De nadruk lag veel meer op het kunnen stellen van een diagnose. Dit in tegenstelling tot Nederlandse gezondheidszorg waar de nadruk meer lag op symptoom en pijnbestrijding. Ook de begeleidster was prima en gaf duidelijke uitleg. Kliniek was uitstekend geoutilleerd. Inmiddels ben ik onder behandeling geweest en helemaal van mijn buikpijn af. Ik kan iedereen aanraden om het heft in eigen hand te nemen als je niet verder komt in de reguliere zorg. 

AlbertOnderzoeken: MRI scan buik organen

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.