Gerichte onderzoeken overzicht en prijzen

Gerichte onderzoeken geven meer inzicht in de oorzaak van je klachten en de schade na een letsel. Snel, zonder verwijzing en direct uitslag.

Gerichte onderzoeken zonder verwijzing, direct uitslag

Naast de Total Body Scan kun je bij Privatescan ook terecht voor gerichte onderzoeken. Aan de hand van klachten of risicofactoren kan in samenspraak met één van onze onderzoekscoördinatoren worden gekozen voor een gericht onderzoek. Deze onderzoeken kunnen over het algemeen worden uitgevoerd op dezelfde dag als de Total Body Scan.

CT scans

Een CT scan kan ook goed gebruikt worden om preventief medisch onderzoek uit te voeren. Zo kun je bij Privatescan een CT scan laten maken van je hart, longen of darmen. Bij Privatescan kun je zonder verwijsbrief al binnen 2 dagen terecht voor een CT scan.

PET-CT scan

De PET-CT scan kan worden gebruikt voor het ontdekken en exact lokaliseren van tumoren en uitzaaiingen en om te bepalen of een behandeling aanslaat. In de PET-CT scan zijn de technieken van de CT scan en PET scan samengevoegd, waardoor er nog nauwkeuriger beelden kunnen worden gemaakt. Bij Privatescan kun je al snel terecht voor het uitvoeren van een PET-CT scan.

Onze gerichte onderzoeken
roelof-luingecardiologie-onderzoek

Cardiologisch onderzoek

Met het cardiologie pakket wordt het functioneren van je hart bekeken. Met diverse hart onderzoeken bepalen we de conditie van het hart en de longen getest. Het is standaard opgenomen in Total Bodyscan Royal en First.

labonderzoek

Laboratoriumonderzoek

Met het uitgebreide laboratoriumonderzoek worden circa 35 cruciale parameters in het bloed en de urine getest. Deze parameters geven naast beeldvormend onderzoek een nog beter inzicht in je gezondheid.

ct-longen

CT Longen

De CT is het meest nauwkeurige onderzoek voor screening van de longen. Ben je roker of roker geweest? Heb je last van een rokershoest, kortademigheid of een piepende adem? Maak dan een scan van de longen.

ct-hart-calciumscore

CT Calciumscore hart

Ben je erfelijk belast met hart- en vaatziekten? Heb je last van druk op de borst (angina pectoris) of last van ademnood? Ben je roker of roker geweest? Dan kom je in aanmerking voor een CT calciumscore.

ct-hart-angiografie

CT Angiografie hart

De angiografie is een non-invasieve CT scan. Bedoeld om de exacte locatie en mate van vernauwing in de kransslagaderen te bepalen. Bij angina pectoris klachten of een hoge Ca score kies je dit onderzoek.

ct-colografie

CT Coloscopie

De CT van de darmen (virtuele coloscopie) is non invasief en daarmee een pijnvrij onderzoek van de dikke darm. Deze methode kan na medische acceptatie worden verkozen boven een endoscopisch onderzoek.

maagonderzoek

Maagonderzoek (gastroscopie)

Met een maagonderzoek kan de binnenkant van de slokdarm en maag nauwkeurig worden bekeken. Een maagonderzoek, ook wel gastroscopie genoemd, kan duidelijkheid brengen wanneer je pijnklachten hebt in het bovenste gedeelte van de buik.

darmonderzoek

Darmonderzoek

Darmkanker is één van de ernstigste kankersoorten die er is. Het is echter vaak goed te genezen wanneer het vroegtijdig ontdekt wordt. Met het darmonderzoek van Privatescan kunnen tumoren in een vroegtijdig stadium worden ontdekt.

pet-ct-scan

PET-CT scan

De PET-CT scan wordt ingezet voor het exact lokaliseren van tumoren of uitzaaiingen in het hele lichaam. Tevens is deze methode geschikt om de status na een behandeling van kanker te bepalen.

Vrijblijvend advies bel: 074-255 26 80

%

Van alle Nederlanders overweegt om preventief medische redenen een Total Bodyscan.

%

Van alle cliënten heeft al vaker een Total Body Scan of MRI scan door Privatescan laten uitvoeren

%

Van onze cliënten maakt zich zorgen of heeft klachten over de eigen gezondheid

%

Heeft een verhoogd risico door een ongezonde leefstijl of erfelijke belasting

Ervaringen

Feedback Company9.4 / 10★★★★★★★★★★> Bekijk 1570 beoordelingen

ria-valk

“Ik wil niet hopen , maar weten of ik gezond ben!

Dankzij de Total Body Scan van Privatescan weet ik dat ik nog jaren door kan gaan ”

Ria Valk

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.