Gerichte onderzoeken overzicht en prijzen

Gerichte onderzoeken geven meer inzicht in de oorzaak van je klachten en de schade na een letsel. Snel, zonder verwijzing en direct uitslag.

Gerichte onderzoeken zonder verwijzing, direct uitslag

Naast de Total Body Scan kun je bij Privatescan ook terecht voor gerichte onderzoeken. Aan de hand van klachten of risicofactoren kan in samenspraak met één van onze onderzoekscoördinatoren worden gekozen voor een gericht onderzoek. Deze onderzoeken kunnen over het algemeen worden uitgevoerd op dezelfde dag als de Total Body Scan.

PET-CT scan

De PET-CT scan kan worden gebruikt voor het ontdekken en exact lokaliseren van tumoren en uitzaaiingen en om te bepalen of een behandeling aanslaat. In de PET-CT scan zijn de technieken van de CT scan en PET scan samengevoegd, waardoor er nog nauwkeuriger beelden kunnen worden gemaakt. Bij Privatescan kun je al snel terecht voor het uitvoeren van een PET-CT scan.

Onze gerichte onderzoeken
cardiologisch-onderzoek

Met het cardiologie pakket wordt het functioneren van je hart bekeken. Met diverse hart onderzoeken bepalen we de conditie van het hart en de longen getest. Het is standaard opgenomen in Total Bodyscan Royal en First.

laboratorium-onderzoek

Met het uitgebreide laboratoriumonderzoek worden circa 35 cruciale parameters in het bloed en de urine getest. Deze parameters geven naast beeldvormend onderzoek een nog beter inzicht in je gezondheid.

PET-CT-Scan

De PET-CT scan wordt ingezet voor het exact lokaliseren van tumoren of uitzaaiingen in het hele lichaam. Tevens is deze methode geschikt om de status na een behandeling van kanker te bepalen.

maagonderzoek-gastroscopie

Met een maagonderzoek kan de binnenkant van de slokdarm en maag nauwkeurig worden bekeken. Een maagonderzoek, ook wel gastroscopie genoemd, kan duidelijkheid brengen wanneer je pijnklachten hebt in het bovenste gedeelte van de buik.

darmonderzoek-coloscopie

Darmkanker is één van de ernstigste kankersoorten die er is. Het is echter vaak goed te genezen wanneer het vroegtijdig ontdekt wordt. Met het darmonderzoek van Privatescan kunnen tumoren in een vroegtijdig stadium worden ontdekt.

Hulp nodig?

Ieder mens is uniek en ervaart gezondheidsklachten anders. Wij snappen dat je deze graag persoonlijk wilt bespreken of informatie wenst. Bel of stuur ons een bericht en we nemen snel en vrijblijvend contact met je op.

Wist je dat?

%

Van alle Nederlanders overweegt om preventief medische redenen een Total Bodyscan.

%

Van alle cliënten heeft al vaker een Total Body Scan of MRI scan door Privatescan laten uitvoeren

%

Van onze cliënten maakt zich zorgen of heeft klachten over de eigen gezondheid

%

Heeft een verhoogd risico door een ongezonde leefstijl of erfelijke belasting

Ervaringen

Feedback Company 9.4 / 10★★★★★★★★★★> Bekijk 1570 beoordelingen

Privatescan heeft mij duidelijkheid gegeven over mijn klachten
De MRI leek mij een beetje eng en hiervoor kreeg ik een rustgevend middel. Wat een uitkomst!

Mijn zoon wilde dat ik een onderzoek onderging, vanwege mijn klachten. Ik was nooit echt bereid om een arts op te zoeken voor deze klachten, ze gaan vanzelf wel over dacht ik. Maar nu had ik al wel langere tijd last van hoofdpijn, duizeligheid en evenwichtsproblemen. Mijn zoon maakte zich toch wel zorgen en om uit te sluiten of het niks ernstigs was, heb ik een MRI scan van het hoofd laten maken. Ik vond het erg spannend, de MRI tunnel leek mij een beetje eng. Privatescan bood mij hiervoor een roesje aan. Ik vond dat rustgevende middel erg prettig en kreeg weinig meer van de MRI mee. Ik ben blij dat mij dit aangeboden is, wat een uitkomst! De uitslag werd ook direct na de scan verteld. Gelukkig viel het allemaal mee, geen tumor gevonden, maar wel het advies om naar een neuroloog te gaan. Hiermee ben ik al zeker geholpen en heeft mijn zoon minder zorgen. Goede begeleiding, makkelijk dat ze overal mee naartoe gaat en kan vertalen.

Mevr. GeesinkOnderzoeken: MRI scan hoofd

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.