074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Kankeronderzoek (MRI en CT)

Door middel van preventief kankeronderzoek kunnen tumoren in een vroegtijdig stadium worden ontdekt. Kanker is beter te behandelen en de kans op genezing stijgt, wanneer dit vroegtijdig wordt ontdekt. Bij Privatescan kun je al binnen 2 dagen terecht voor een preventief kankeronderzoek met behulp van de MRI of CT scan.

Vroegtijdig opsporen van tumoren met preventief kankeronderzoek

In Nederland overlijden jaarlijks ruim 40.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Ruim 1 op de 3 mensen in Nederland krijgt zelf de diagnose kanker. Bij mannen is prostaatkanker de meest voorkomende vorm van kanker en bij vrouwen is dit borstkanker.

Vaak wordt kanker geassocieerd met de dood, maar toch is het in vele gevallen goed te genezen. Vooral wanneer kanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt, stijgen de overlevingskansen. Privatescan biedt jou de mogelijkheid om, door middel van preventief kankeronderzoek, tumoren vroegtijdig op te sporen. Doordat wij gebruik maken van geavanceerde MRI en CT scans, kunnen tumoren nauwkeurig worden beoordeeld. Met het preventief kankeronderzoek van Privatescan kunnen tumoren vroegtijdig worden opgespoord, waardoor er snel met een behandeling begonnen kan worden.

Borstkankeronderzoek

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in de westerse wereld. Jaarlijks krijgen 13.000 vrouwen in Nederland de diagnose borstkanker. Wanneer borstkanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt en behandeld, neemt de kans op genezing toe.

MRI scan van de borsten

Longkankeronderzoek

In Nederland overlijden jaarlijks ruim 10.000 mensen aan de gevolgen van longkanker. De belangrijkste oorzaak voor het ontstaan van longkanker is roken. Van alle mensen met longkanker heeft 90% van de gevallen gerookt. Ook kan het werken met schadelijke stoffen het risico op longkanker verhogen.

CT scan van de longen

Prostaatkankeronderzoek

Prostaatkanker is één van de meest voorkomende soorten van kanker bij mannen. Jaarlijks krijgen zo’n 8000 mannen in Nederland de diagnose prostaatkanker. Tevens is ongeveer 75% hiervan 60 jaar of ouder. Per jaar overlijden ongeveer 2400 mannen aan de gevolgen van prostaatkanker.

MRI scan van de prostaat

 

 

Privatescan geeft snel duidelijkheid met kankeronderzoek

Privatescan is al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in het maken van een Total Bodyscan en MRI scans. Daarbij maakt ze gebruik van de nieuwste generatie apparatuur, waaronder bijvoorbeeld een 3.0 tesla MRI van Siemens. Een afspraak voor een kankeronderzoek kan al binnen 1 à 2 dagen plaatsvinden, want je hebt bij ons namelijk geen verwijsbrief nodig van een huisarts. Tijdens dit proces heb je persoonlijk contact met een radioloog, die je direct na afloop van het onderzoek de resultaten laat zien en toelicht. Kortom, je weet bij ons dus direct waar je aan toe bent.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.