074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Borstonderzoek

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in de westerse wereld. Met name vanaf de leeftijd van 35 jaar stijgt het aantal vrouwen met borstkanker snel. Voor het ontstaan van borstkanker is geen eenduidige oorzaak aan te wijzen. Meerdere factoren spelen een rol en hoewel deze niet allemaal bekend zijn, weten we dat de hormonale huishouding, erfelijke (genetische) aanleg, mogelijk het afweersysteem en milieuvervuiling een rol spelen bij het ontstaan van borstkanker. Belangrijk bij de kans op genezing is dat borstkanker door middel van een borstonderzoek zo vroeg mogelijk wordt ontdekt en wordt behandeld.

Preventief borstonderzoek van Privatescan snel uit te voeren

Alle vrouwen kunnen borstkanker krijgen, ook degenen die niet tot een groep met verhoogd risico behoren. Het is ook niet nodig om ongerust te worden als je tot een groep met verhoogd risico behoort. Wel is het voor iedereen belangrijk om bewust te letten op veranderingen aan je borsten door jezelf te controleren met zelfonderzoek. Laat ook regelmatig een gedegen borstonderzoek verrichten. Wanneer borstkanker op tijd wordt ontdekt door grondig borstonderzoek, is het dankzij nieuwe behandelingen veelal goed te behandelen en kunnen de meeste vrouwen ervan genezen. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk een borstonderzoek laat doen door Privatescan.

Een MRI van de borsten kun je nu via Privatescan zonder verwijsbrief en vaak al binnen één week ondergaan. De MRI van de borsten is een degelijke borstonderzoek methode, nauwkeurig en zonder schadelijke bijwerkingen. Een borst is een orgaan met veel weke delen en daarom is een preventief MRI borstonderzoek bijzonder geschikt.

MRI mammografie niet in Total Bodyscan?

Het maken van een MRI mammografie van Privatescan is de nieuwste methode in de preventie en diagnostiek van borstkanker. Deze borstonderzoek methode van Privatescan is zeer trefzeker in het ontdekken van tumoren, met name in het beginstadium. Vroege ontdekking door middel van borstonderzoek of het maken van een MRI scan van Privatescan blijft het belangrijkste middel om borstkanker op te sporen. Je kunt zonder verwijzing binnen één dag bij ons terecht!

Privatescan geeft snel duidelijkheid

Privatescan is al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in het maken van MRI scans. Daarbij maakt ze gebruik van de nieuwste generatie apparatuur, waaronder bijvoorbeeld een 3.0 tesla MRI van Siemens. Een afspraak voor een MRI scan of Bodyscan kan al binnen 1 à 2 dagen plaatsvinden, bij ons heb je namelijk geen verwijsbrief nodig van een huisarts. Tijdens dit proces heb je persoonlijk contact met een radioloog, die je direct na afloop van het onderzoek de resultaten laat zien en toelicht. Op deze manier weet je bij ons dus direct waar je aan toe bent.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.