Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Preventie iets voor mij?

Heeft u gezondheidsklachten en wilt u weten waardoor deze worden veroorzaakt? Of stelt u waarde aan een preventief medische check-upen wilt u een APK van uw lichaam? Met het preventief medisch onderzoek van Privatescan krijgt je meer inzicht in je gezondheid.

Aandoeningen kunnen vroegtijdig worden ontdekt met preventief onderzoek

Preventief hartonderzoek

Niets is vervelender dan plotseling ziek worden. Helemaal wanneer blijkt dat die gewone hoofdpijn, duizeligheid of pijn op de borst ernstiger is dan verwacht. Dankzij de medische ontwikkeling is men tegenwoordig in staat om veel ernstige aandoeningen al jaren van tevoren aan te zien komen. Hierdoor is een effectieve behandeling of therapie nog mogelijk en kunnen aandoeningen worden genezen. Maakt u zich zorgen over uw gezondheid, of wilt u gewoon meer inzicht in hoe het ervoor staat met uw gezondheid? Dan is de Total Body Scan echt iets voor u.

Door het preventief medisch onderzoek van Privatescan neemt u het heft in eigen handen en bent u in staat om voorzorgsmaatregelen te nemen op aandoeningen en risico's die tijdens het onderzoek aan het licht komen.

Wanneer een preventief onderzoek?

U kunt een preventief medisch onderzoek laten uitvoeren wanneer u nieuwsgierig bent naar uw gezondheid, maar ook wanneer u aan bepaalde risicofactoren voldoet. Vragen die u zichzelf kunt stellen om te zien of u bepaalde risico’s heeft zijn:

  • Komen er in uw familie vaak hartkwalen of beroertes voor?
  • Is er bij u ooit hoge bloeddruk, hoog cholesterol of diabetes geconstateerd?
  • Rookt u of heeft u gerookt?
  • Komt er longkanker in uw familie voor?
  • Hebben u of uw familieleden ooit last gehad van darmkanker?
  • Heeft u last van overgewicht?

Wanneer u één of meerdere van deze vragen met “Ja” kunt beantwoorden, is het wellicht verstandig om een preventief onderzoek uit te laten voeren. Bij Privatescan kunt u al binnen twee dagen terecht voor een onderzoek.

 

Informatie aanvragen

Heeft u vragen over wat het preventief medisch onderzoek inhoudt? Bent u benieuwd welke onderzoeken er worden uitgevoerd? Of heeft u andere vragen?

De medewerkers van Privatescan helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder het telefoonnummer 074 - 2552680 of via het contactformulier op deze website.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. de Schipper
10/10

"Professionele artsen"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.