074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
sm21969_MR_09

Preventie iets voor mij?

Wilt jij weten of preventie iets voor jou is? Bent jij benieuwd waarop onderzocht kan worden tijdens een Total Body Scan? Of heb je andere vragen over preventief onderzoek?

Total bodyscan

Preventie iets voor mij?

Heb je gezondheidsklachten en wil je weten waardoor deze worden veroorzaakt? Of hecht je waarde aan een preventief medische check-up en wil je een APK van jouw lichaam? Met het preventief medisch onderzoek van Privatescan krijgt iedereen de mogelijkheid om te zien hoe het met zijn of haar gezondheid is gesteld.

Aandoeningen kunnen vroegtijdig worden ontdekt met preventief onderzoek

Niets is vervelender dan plotseling ziek worden. Helemaal wanneer blijkt dat die gewone hoofdpijn, duizeligheid of pijn op de borst ernstiger is dan verwacht. Dankzij de medische ontwikkeling is men tegenwoordig in staat om ernstige aandoeningen al jaren van tevoren aan te zien komen. Hierdoor is een effectieve behandeling of therapie nog mogelijk en kunnen aandoeningen worden genezen. Maak jij je zorgen over jouw gezondheid, of wil je gewoon weten hoe het ervoor staat met jouw gezondheid? Dan is de Total Body Scan echt iets voor jou.

Door het preventief medisch onderzoek van Privatescan neem jij het heft in eigen handen en ben je in staat om voorzorgsmaatregelen te nemen. Risico’s op ernstig falen van lichaamsfuncties, zoals spraak, beweging en geheugen nemen hierdoor drastisch af.

Voor vrijblijvend advies bel: 074-255 26 80

Wanneer een preventief onderzoek?

Je kunt een preventief medisch onderzoek laten uitvoeren wanneer je nieuwsgierig bent naar je gezondheid, maar ook wanneer je  bepaalde risicofactoren hebt. Vragen die je jezelf kunt stellen om te zien of je bepaalde risico’s hebt zijn:

  • Komen er in je familie vaak hartkwalen of beroertes voor?
  • Is er bij jou ooit hoge bloeddruk, hoog cholesterol of diabetes geconstateerd?
  • Rook je of heb je gerookt?
  • Komt er longkanker in je familie voor?
  • Heb jij of jouw familieleden ooit last gehad van darmkanker?
  • Heb je last van overgewicht?

Wanneer jij één of meerdere van deze vragen met “Ja” kunt beantwoorden, is het wellicht verstandig om een preventief onderzoek uit te laten voeren. Bij Privatescan kun jij vaak al binnen twee dagen terecht voor een onderzoek.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.