Worden de borsten onderzocht bij een Total Bodyscan?

MRI scan borstenBorstonderzoek (MRI mammografie) maakt geen deel uit van de Total Bodyscan. In Nederland worden namelijk vrouwen boven 50 jaar, elke 2 jaar met een röntgen mammografie gescreend op borstkanker. Een MRI mammografie in combinatie met een echo is vooralsnog meer betrouwbaar dan een röntgen mammografie. Het is bij de meeste klinieken waarmee we samenwerken mogelijk om aanvullend een MRI borstonderzoek te boeken. De arts zal in overleg en bestudering van je risicofactoren, zoals erfelijkheid en klachten, bepalen wat het beste onderzoek voor je is.

MRI scan van de borsten niet standaard in Total Bodyscan

Voor (preventief) borstonderzoek kan een MRI mammografie worden uitgevoerd. Dit betreft een gerichte MRI scan van de borsten, welke we op dezelfde dag als de Total Bodyscan kunnen uitvoeren.

Andere vraag? Vraag niet gevonden?

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.