074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Ex-Dolly Dot Patty Zomer ondergaat Total Body Scan

In deze uitgave van DITO magazine is Patty Zomer aan het woord. De ex-Dolly Dot, chef de mode van de Beaumonde en stylingcoach van onder andere Angela Groothuizen is een vrouw met dynamiek en een druk leven. Graag wilde zij onder de MRI Scan van Privatescan.

Klik hier voor het hele artikel in PDF

Je wilt toch ook weten hoe het van binnen is?

In het verleden heeft zij samen met de Dolly Dots in 1989 een auto-ongeluk gehad. Vooral Patty liep hier nek- en rugletsel op. Nu, vele jaren later, merkt zij dat dit af en toe weer de kop opsteekt. Afgelopen jaar heeft Patty een nieuwe heup gekregen. Haar oude heup was totaal versleten. “Ik heb een zogenoemde sportheup gekregen die een heel leven lang meegaat. Ik ben er nu heel blij mee, maar ik heb wel te lang doorgelopen met de oude heup. Ook ik ben een soort slachtoffer geworden van ons medisch systeem. Ik had mijn nieuwe heup al veel sneller kunnen krijgen. Het ouder worden betekent ook vaak kwaaltjes. Je hoort zo vaak in je omgeving dat er mensen geveld worden door allerlei ziektes. Daarom kies ik voor een Total Body Scan bij Privatescan. Je wilt toch weten hoe het van binnen is!”

Ook het onderzoek van Patty vindt plaats in de kliniek in Gütersloh. “Ik ben totaal niet zenuwachtig geweest vannacht en onderweg hier naartoe. Natuurlijk schiet het wel door je hoofd: als ze maar niets vinden… Maar eigenlijk vertrouw ik op mijn onderbuikgevoel dat het wel goed zit. Ik ben gewoon benieuwd hoe het van binnen is, mede vanwege mijn slijtage. Preventief onderzoek vind ik heel belangrijk. Aan de buitenkant geven we zoveel uit aan verzorgingsproducten- en behandelingen, dus waarom niet investeren in de binnenkant?

Het is een ieders goed recht om geen Total Body Scan te willen doen, maar ik wil mijn kop niet in het zand steken. Ik wil realistisch in het leven staan en daarom ben ik blij dat ik gekozen heb voor een Total Body Scan van Privatescan, want als er wel wat is, ben je er toch op tijd bij!”

Het onderzoek van Patty volgt gedurende de ochtend, pas in de MRI scan merkt Patty dat ze zich erg bewust werd van het feit dat ze straks zal weten hoe het vanbinnen is. “Dat is een aparte gewaarwording. Via een spiegel kon ik jullie precies zien staan achter het glas, en dan gaat echt de gedachte even door je hoofd, zij zien jou nu al van binnen …”

Zoals het onderbuikgevoel van Patty al zei zit het van binnen wel goed. Haar nieuwe heup is duidelijk zichtbaar op het scherm. Daaronder zien we een ‘verloop’ in haar ader. Dit moet Patty in de gaten houden, want als de ader te dun wordt, stroomt er moeilijk bloed doorheen. Met een zogenoemde bypass kun je dit verhelpen. Ook is er een blauw puntje op haar been. “Tijdens onze laatste concerten heb ik eens gekrabd aan dit plekje en toen zat ik onder het bloed. Ik heb dit toen met tape en toiletpapier zelf verbonden. Af en toe gaat dit nog open, dus ook hiervoor ga ik nu echt naar mijn huisarts, helemaal omdat ik mijn ader nu zelf van binnen heb gezien. Dat is nu toch voor mij een stok achter de deur om naar de dokter te gaan.”

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.