Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Wilt u weten hoe uw gezondheid er voor staat?

Total Body Scan klinieken Privatescan

Privatescan Nederland

De klinieken van Privatescan behoren tot de meest vooraanstaande preventieklinieken van Europa. In deze klinieken staan ervaren professoren en doctoren klaar om u te kunnen onderzoeken. Bij Privatescan kunt u al binnen twee dagen terecht voor aan afspraak in één van onze klinieken.

Sinds haar oprichting in 2007 speelt Privatescan een toonaangevende rol in preventief medisch onderzoek. Daarbij word gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken. Een team van 50 artsen en professoren beschikt over een enorme ervaring op dit gebied. Wenst u meer informatie over de onderzoeken van Privatescan of haar klinieken? Dan belt u: 074 - 2552 680. Onze medische onderzoekcoördinatoren staan u graag te woord. 

Kliniek Düsseldorf

Kliniek Düsseldorf

Hans-Günther-Sohl-Straße 6-10, 40235 Düsseldorf (30 min. over de grens bij Arnhem)

De kliniek in Düsseldorf behoort tot de meest moderne en grootste privé klinieken in Duitsland. Voorzien van MRI en CT scan apparatuur van de allernieuwste (2015) generatie, geschikt voor mensen met clautrofobie en obesitas, en artsen gespecialiseerd in preventief medisch onderzoek.

Routebeschrijving

 
Kliniek Stadtlohn

Kliniek Stadtlohn

Vredener Straße 58, D-48703 Stadtlohn (10 min. over de grens bij Winterswijk)

De kliniek in Stadtlohn maakt deel uit van een gemoedelijk en ultra modern ziekenhuis. Deze kliniek is begin 2014 volledig gerenoveerd en beschikt daardoor over de nieuwste generatie MRI en CT apparatuur van GE. Ook voor behandelingen maken Nederlanders gretig gebruik van deze kliniek.

Routebeschrijving

 
Kliniek Essen

Kliniek Essen

Henricistraße 40, D-45136 Essen (30 min. over de grens bij Arnhem)

Naast MRI en CT scanners beschikt deze kliniek als één van de weinigen in de grensregio over een PET-CT scanner. Naast preventief medisch onderzoek zijn zij daardoor gespecialiseerd in kanker onderzoek. Deze onderzoeksresultaten zijn leidend voor succesvolle kanker behandelingen.

Routebeschrijving
 
Kliniek Nordhorn

Kliniek Nordhorn

Albert-Schweitzer Straße 10, D-48527 Nordhorn (5 min. over de grens bij Oldenzaal)

De in kliniek Nordhorn heeft in de zomer van 2014 haar apparatuur vervangen waardoor zij state of the art onderzoeken kan verrichten. Onder leiding van chefarts Dr. med. Arno Schumacher kunt u in deze kliniek ook op zaterdagen uw total body scan of gerichte onderzoeken ondergaan.

Routebeschrijving
 
Kliniek Wesel

Kliniek Wesel

Schermbecker Landstraße 88, D-46485 Wesel (10 min. over de grens bij Arnhem)

In deze kliniek staat een multidisciplinair team van o.a. 15 artsen voor u klaar. 9 radiologen, 4 kardioloog - internisten en 2 professor maag- en darmspecialisten ontfermen zich over uw onderzoeken. Jaarlijks vinden honderden Nederlanders hun weg hierheen voor diverse behandelingen.

Routebeschrijving
 

Meer informatie over de Total Bodyscan? Vult u dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer 074 – 2552 680

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

Zo werkt de Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?
 
1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.