074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
Afbeelding van kliniek in Essen

Kliniek Essen

De Total Body Scan kliniek in Essen ligt vlak over de grens in Duitsland ter hoogte van Venlo. Met behulp van de modernste MRI techniek kunnen er preventief medische onderzoeken worden uitgevoerd. In onze kliniek in Essen kun je al binnen twee dagen terecht voor een medisch onderzoek.

De kliniek in Essen neemt uitgebreid de tijd voor jouw onderzoek

De kliniek in Essen staat hoog aangeschreven en biedt een unieke ervaring in de gezondheidszorg. In deze kliniek nemen we erg veel tijd voor jou. Zo krijg je in de kliniek in Essen een persoonlijk advies in een rustige sfeer en een nauwkeurige diagnose die wordt gesteld met behulp van moderne onderzoeksmethoden.

Hierdoor worden tijdrovende, dure en te belastende onderzoeken en lange wachttijden voorkomen. Door de directe communicatie tussen de artsen kan er een diagnose en eventuele therapie worden vastgesteld die alleen op jou gericht is.

Afbeelding van kliniek in Essen
Kliniek Essen

Hulp nodig?

Ieder mens is uniek en ervaart gezondheidsklachten anders. Wij snappen dat je deze graag persoonlijk wilt bespreken of informatie wenst. Bel of stuur ons een bericht en we nemen snel en vrijblijvend contact met je op.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.