Kliniek Essen

De Total Body Scan kliniek in Essen ligt vlak over de grens in Duitsland ter hoogte van Venlo. Met behulp van de modernste MRI techniek kunnen er preventief medische onderzoeken worden uitgevoerd. In onze kliniek in Essen kun je al binnen twee dagen terecht voor een medisch onderzoek.

De kliniek in Essen neemt uitgebreid de tijd voor jouw onderzoek

kliniek-essen

Kliniek Essen

De kliniek in Essen staat hoog aangeschreven en biedt een unieke ervaring in de gezondheidszorg. In deze kliniek nemen we erg veel tijd voor jou. Zo krijg je in de kliniek in Essen een persoonlijk advies in een rustige sfeer en een nauwkeurige diagnose die wordt gesteld met behulp van moderne onderzoeksmethoden.

Hierdoor worden tijdrovende, dure en te belastende onderzoeken en lange wachttijden voorkomen. Door de directe communicatie tussen de artsen kan er een diagnose en eventuele therapie worden vastgesteld die alleen op jou gericht is.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.