Kliniek Düsseldorf

De kliniek in Düsseldorf is onderdeel van het European Center for Prevention) en behoort tot één van de grootste en modernste privéklinieken van Europa.

European center for prevention in Düsseldorf

kliniek-dusseldorf

Kliniek Düsseldorf

Deze kliniek beschikt over 1,5 en 3 tesla MRI scanners, waarvan er 1 dankzij een extra grote tunneldiameter geschikt is voor mensen met claustrofobie en/of obesitas. Ook is er een hypermoderne CT scanner waarmee o.a. hart- en longonderzoek wordt uitgevoerd met een nooit eerder behaalde beeldkwaliteit en lage stralingsdosis, vergelijkbaar met een conventionele röntgenfoto. In 8 etages bevinden zich specialistische afdelingen zoals een borstcentrum, orthopedie, neurologie, kardiologie, een vaat- en slaapcentrum voor behandeling van apneu, een hypermodern operatiekwartier, laboratorium en apotheek. Hier worden (prominente) mensen uit heel de wereld preventief medisch onderzocht en behandeld. Voor het neusje van de zalm in gezondheidzorg is deze kliniek the place to be. Artsen en specialisten zijn allen gespecialiseerd in preventie en onderhouden nauwe banden met medische universiteiten in Essen en München.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Bodyscan?

i

Direct de uitslag

Alle onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. De uitslagen ontvang je direct na afloop van het onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van preventief medisch onderzoek.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.