074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
Kliniek Düsseldorf afbeelding

Kliniek Düsseldorf

De Privatescan kliniek Düsseldorf is gespecialiseerd in preventief medisch onderzoek. Zij is onderdeel van het European Center for Prevention en behoort daardoor tot één van de grootste en modernste preventie klinieken van Europa.

Privatescan kliniek Düsseldorf

Deze kliniek beschikt over 1,5 en 3 tesla MRI scanners, waarvan er 1 dankzij een extra grote tunnel diameter geschikt is voor mensen met claustrofobie en/of obesitas. Ook is er een hypermoderne CT scanner. Hiermee kan hart- en longonderzoek wordt uitgevoerd met een nooit eerder behaalde beeldkwaliteit en lage stralingsdosis.

Onderdeel van het European Center for prevention

Verspreid over 8 etages bevinden zich 15 specialismen waaronder radiologie en cardiologie. De gebruikte MRI-scan en CT-scan apparatuur behoort tot het neusje van de zalm. (Prominente) mensen uit de hele wereld laten zich in deze kliniek preventief medisch onderzoeken en behandelen. Specialisten in deze kliniek hebben jarenlange ervaring en zijn speciaal opgeleid in preventief medisch onderzoek. Daarnaast onderhouden zij nauwe banden met medische universiteiten in Essen en München waardoor de laatste stand der medische wetenschap ten alle tijde voorhanden is.

In deze kliniek kun je terecht voor:

  • De Total Body Scan
  • MRI-scan
  • CT-scan
  • Nucleaire radiologie waaronder een hart scyntygrafie
  • Hartonderzoek
  • Orthopedisch en urologisch onderzoek
Kliniek Düsseldorf afbeelding
Kliniek Düsseldorf

Hulp nodig?

Ieder mens is uniek en ervaart gezondheidsklachten anders. Wij snappen dat je deze graag persoonlijk wilt bespreken of informatie wenst. Bel of stuur ons een bericht en we nemen snel en vrijblijvend contact met je op.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.