074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
Kantoor

Vacature begeleider cliënten

(m/v) 18-28 uur per week

Privatescan richt zich op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen. Onze doelstelling is om de modernste diagnostische middelen snel en voor iedereen toegankelijk te maken.

Voor onze klinieken in Duitsland (Stadtlohn, Bochum en Düsseldorf) zijn we per direct op zoek naar een:

Begeleider cliënten voor preventief medisch onderzoek (m/v) 18-28 uur per week

Wat ga je doen:
Als cliënt- en zorgbegeleider ben je samen met een collega werkzaam in onze klinieken in Duitsland. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, het informeren en de begeleiding van cliënten tijdens diverse preventief medische onderzoeken zoals de Total Bodyscan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, de artsen en medisch personeel. Je beheert de planning en agenda in de kliniek, treedt op als contactpersoon/tolk voor cliënten en het Duitse personeel en bent als zodanig de spil en het aanspreekpunt tegelijkertijd. Tevens ben je de verbindende factor tussen het kantoor van Privatescan in Hengelo en de klinieken in Duitsland.

Functie-eisen:
Je hebt tenminste een MBO 3-4 afgeronde opleiding. Een afgeronde opleiding (verzorgende IG/AG, MBO-V, HBO-V) is een pré, geen must. In deze zelfstandige functie ben je representatief, flexibel en erg cliëntgericht. Je beschikt over goede beheersing van de Duitse taal en bij voorkeur ook het Engels. Je bent gemakkelijk in de omgang zowel met cliënten als ook artsen en medisch personeel. Hospitality en gastvrijheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je hebt affiniteit met gezondheidszorg en/of bent bereid branche specifieke inhoud en kennis jou eigen te maken. Hiervoor word je intern door Privatescan opgeleid.

Je bent woonachtig in het grensgebied van Twente, de Achterhoek (Doetinchem/Winterswijk), Gelderland (Arnhem/Nijmegen of Noord-Limburg (Venlo) en je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Ons aanbod:
Je wordt opgenomen in een enthousiast en gedreven team. We bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vaste baan, een uitstekend salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en onkosten vergoedingen.

Informatie en sollicitatie:
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur ons dan je CV met pasfoto en een motivatiebrief. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Privatescan op telefoonnummer 074 – 25 52 680.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Reiskostenvergoeding
Vakantiegeld
Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Taal:

Duits (vereist)

Is bovenstaande iets voor jou?

Dan zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Stuur een e-mail, inclusief je CV met pasfoto naar hrm@privatescan.nl dan nemen wij spoedig contact met je op.

 

Deel deze vacature:

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.