074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
Werken bij Privatescan

commercieel adviseur

(m/v) 24-40 uur per week

Vacature commercieel medewerker binnen- en buitendienst (m/vr)

Privatescan richt zich op preventief medisch onderzoek en vroegdiagnostiek van behandelbare aandoeningen. Onze doelstelling is om de modernste diagnostische middelen snel en voor iedereen toegankelijk te maken. Deze vacature is per direct beschikbaar voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week.

Over de functie:

Tijdens je binnendienst werkdagen breng jij de vraag van zorgconsumenten en het aanbod van Privatescan samen. Jij verzameld gezondheidsinformatie van inkomende aanvragen via onze websites, telefonisch en per mail.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en begrijpt als geen ander hoe je gezondheidsvragen en problemen kunt doorvertalen naar een passend advies en aanbod. Je luistert goed en vind de ideale balans tussen serviceverlening en het aanbieden van de diensten van Privatescan.nl en de Herniapoli.nl.

Tijdens je buitendienst werkdagen  ben je werkzaam in onze klinieken in Duitsland. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, het informeren en begeleiding van de Privatescan cliënten en treedt op als tolk in de kliniek. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, de artsen en het medisch personeel. Je beheert de planning en agenda in de kliniek. Daarnaast treedt je op als contactpersoon en tolk voor cliënten en het Duitse personeel. Je bent hierbij de verbindende factor tussen het kantoor van Privatescan in Hengelo en de klinieken in Duitsland.

Kortom, jij bent flexibel inzetbaar, klantvriendelijk en empathisch ingesteld. Hierbij beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht. Je werkt in teamverband samen met collega adviseurs en begeleiders. Benodigde medisch inhoudelijke kennis wordt je “on the job” door hen bijgebracht.

Over Privatescan en medisch onderzoek:

Iedereen kent wel verhalen van mensen waarbij een verkeerde of te laat gestelde diagnose tot een onbehandelbaar ziekteverloop heeft geleid. Privatescan biedt cliënten snel en zonder verwijzing toegang tot Duitse specialisten en state of the art medische apparatuur. Het doel is om aandoeningen op te sporen in een vroeg stadium. Als er dan iets is ben je er vroeg en meestal op tijd bij.

Een baan bij Privatescan, betekent dat je gaat werken bij één van de grondleggers van (preventief) medisch onderzoek. Het meest bekende onderzoek onder onze Nederlandse cliënten is de zogenaamde Total Bodyscan. Daarnaast is Privatescan onder haar label Herniapoli, aanbieder van de revolutionaire herniaoperatie, PTED genaamd.

Wat heeft Privatescan jou te bieden:

 • Salaris tussen €2.400 – €2.900 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Een dienstverband van 6 maanden, welke bij gebleken geschiktheid daarna wordt omgezet naar een vast dienstverband. Part-time en/of full-time;
 • Bonussen: het succes dat we samen behalen wordt samen gevierd en dus gedeeld!
 • Verzuimbonus: een jaar niet ziek wordt beloond met een leuke bonus;
 • Een goed en betrouwbaar pensioenfonds;
 • Leuke interne trainingen waar je ook echt iets van opsteekt;
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden voor je carrière;
 • Vakantiegeld en een reiskostenvergoeding. Voor buitendienst dagen beschik je over eigen vervoer of wordt je een bedrijfsauto beschikbaar gesteld;
 • We bieden je een dynamische, internationale werkomgeving, waarbinnen je in hoge mate zelfstandig en in teamverband werkt.

Wat heb jij Privatescan te bieden:

 • Een afgeronde MBO 4 / HBO opleiding. Een medische vooropleiding is een pré, maar zeker geen must;
 • Je kunt terugvallen op enkele jaren ervaring binnen een commerciële binnen- en/of buitendienst functie;
 • Enkele jaren ervaring met adviserend verkopen, signaleerd kansen en bent van nature sterk empathisch;
 • Bedreven in het werken met computersystemen zoals MS office en/of CRM systemen en schuwt de bijbehorende administratieve taken niet;
 • Goede beheersing van de Duitse en Engelse taal;
 • Je voelt affiniteit met (preventieve) gezondheidzorg; Medische kennis wordt je door Privatescan bijgebracht en aangeleerd;
 • Je bent stressbestendig, gestructureerd en georganiseerd. Empathisch, oplossingsgericht, communicatief sterk en collegiaal zijn herkenbare trefwoorden waarmee (anderen) jou als persoon typeren;
 • Je hebt een geldig rijbewijs;
 • Daarnaast ben je op korte termijn als commercieel adviseur inzetbaar.

Is deze vacature iets voor jou?
Ben je geïnteresseerd in de functie commercieel adviseur? Stuur ons dan je CV met pasfoto en een motivatiebrief naar hrm@privatescan.nl. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Privatescan op telefoonnummer 074 – 25 52 680.

Deel deze vacature:

Overige vacatures:

Vacature cliëntbegeleider (kliniek Bochun Duitsland)

Vacature junior commercieel adviseur (Hengelo)

Vacature commercieel medewerker binnendienst Herniapoli

Vacature junior allround marketeer

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.