074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Controle van mijn gezondheid met de Total Bodyscan

Onderzoek(en) van Dhr. Pieters: Total bodyscan

Ik ga binnenkort in het buitenland werken en vind het dus wel belangrijk dat ik zeker weet dat er niet iets belangrijks mis is. “Gewone” gezondheidszorg in Nederland voorziet helaas niet in een Total Bodyscan. Ik heb een aantal vage klachten en ook wel wat zorgen, maar nu wordt alles meteen in 1 dag duidelijk. Na telefonisch contact met een medewerkster van Privatescan, kon ik al snel een afspraak maken en ik kon binnen 3 dagen al terecht! Er waren dus geen lange wachttijden, wat wel erg prettig was.

Full Bodyscan

Onderzoeken van mijn Full Bodyscan gingen snel, maar voor mijn gevoel werd er wel de tijd voor genomen. De artsen gaven je totaal niet het gevoel dat ze geen tijd hadden of dat ze je vragen lastig vonden. Mijn gevoel is vaak dat er in Nederland maar 10 minuten tijd voor je wordt genomen en dat het dan snel wordt afgedaan met fysiotherapie of medicatie. Ook het personeel dat in de kliniek in Duitsland werkt is behulpzaam en vriendelijk. Ze helpen je met beantwoorden van al je vragen en zijn erg duidelijk. Ik had vroeger wel eens een MRI gehad, waardoor ik wel wist wat me te wachten stond. Ik heb gelukkig geen last van claustrofobie en vond de MRI niet eng. Je krijgt een koptelefoon op, zodat het lawaai van de machine minder te horen is.

Na de Bodycheck heb ik meteen een gesprek met de radioloog gehad en kreeg dus ook direct meer duidelijkheid over mijn gezondheid. Kom daar in Nederland maar eens zo snel achter! Daar zijn sowieso al langere wachttijden, maar krijg je ook de uitslag niet op dezelfde dag. Ik kon gelukkig zeker nog een paar jaar mee, dus ben opgelucht en kan prima naar het buitenland vertrekken. Alles was goed georganiseerd, het is echt een geoliede “machine”, maar wel zeer persoonlijk. Na een paar uur konden we alweer richting huis, met de uitslagen van de Total Bodyscan op zak. Erg fijn was dat.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.