074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Snelle diagnose met Bodyscan

Onderzoek(en) van Anoniem: CT Scan, Total bodyscan

Ik had al een tijdje last van vermoeidheid en heb zeker ook een slechte conditie, maar als je rookt wordt het al snel daaraan gerelateerd. Helaas kwam ik daardoor in Nederland dus niet echt veel verder.

Via mijn tante had ik begrepen dat je ook privé onderzoeken kon laten doen via Privatescan. Dus heb ik meteen wat informatie ingewonnen. Ik heb een telefonisch adviesgesprek gehad en er werd mij verteld dat de onderzoeken in Duitsland al op korte termijn konden plaatsvinden. Wat een opluchting dat ik op deze manier alsnog onderzoeken kon laten doen. Ze adviseerden me om een Royal Bodyscan te laten uitvoeren met een laboratoriumonderzoek en tevens CT scans van hart en longen.

Na afloop kreeg ik direct uitgelegd van de arts wat zijn bevindingen waren. Al snel wees hij mij aan wat het probleem wel eens zou kunnen veroorzaken. Er bleek iets met mijn longen te zijn. Het hart was in prima conditie. Ook bleek ik in mijn rug meerdere hernia’s te hebben die daar zenuwen beknellen. Toen de arts vertelde welke klachten hierdoor kunnen ontstaan, kon ik dat direct terug herleiden aan mijn klachten. Ik weet nu eindelijk wat er aan de hand is. Nog beter, wat ik er aan kan doen.

Gezien mijn leeftijd (63 jaar) was het uitvoeren van een CT scan van het hart en de longen geen probleem. Gezien mijn klachten was dit wel verstandig. Ik kon dan in ieder geval uitsluiten dat er geen probleem mee was.

In Düsseldorf werd ik netjes ontvangen en werd ik meteen geholpen. De artsen gaven je echt het gevoel dat je een persoon was, geen nummer. Dit geeft al een fijn gevoel. Ook had je genoeg tijd om vragen te stellen. Ik had totaal niet het gevoel dat je te veel tijd in beslag nam. De onderzoeken van deze Full Bodyscan gingen ook prima, het viel me allemaal reuze mee. De MRI vond ik een beetje eng, maar met een rustgevend middel ging dit heel makkelijk.

Na de onderzoeken vertelde de radioloog mij dat er bij de CT scan van de longen een vlekje gezien is, waarmee ik zeker verder moest in Nederland. Dit was wel even schrikken hoor! We zijn direct met de uitslagen naar Nederland gegaan en hebben contact gehad met een specialist. Deze heeft wat controles uitgevoerd en na wat extra onderzoeken is een operatie uitgevoerd. Hierbij hebben ze een deel van de longkwab weggehaald. Dit met een kijkoperatie, want dat is minder invasief. De kwaadaardige tumor is meteen verwijderd. De resultaten daarna zijn gunstig uitgevallen, verder geen uitzaaiingen gevonden. Dankzij de Bodyscan waren we er in een vroeg stadium bij. Bedankt, Privatescan!

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.