Anoniem

“Mijn vader rookt en heeft vaak last van koude ledematen, maar niet zo ernstig dat hij vond dat hij een arts nodig had.“

Onderzoek(en) van Anoniem: Bodyscan, Hart, Longen

Een levensreddend cadeau

Het komt vast niet vaak voor, maar ik wilde een keer een cadeau doen aan mijn ouders waar ze nog lang mee vooruit zouden kunnen. Ik ben aan het zoeken geweest naar een apart cadeau en vond zo de Bodyscan. Dit leek mij de ideale kans om eens een algeheel onderzoek te laten doen. Zij zijn beide in de 60 en ik vond het wel eens tijd om eens te laten controleren of ze nog gezond waren. Ze komen bijna nooit bij een arts, maar tegenwoordig hoor ik zo vaak dat het al te laat is als er klachten zijn ontstaan. Omdat ik dit voor wil zijn kwam ik uit bij Privatescan en heb een adviesgesprek gehad. 

Hierin kwamen een paar dingen naar voren die erg interessant waren, ook voor mij. Ik ben zelf 30 jaar, dus vond het niet zo noodzakelijk nog, maar als we toch die kant op reden voor mijn ouders, dacht ik meteen ook maar voor mezelf te boeken. Gezien mijn leeftijd werd geadviseerd om een MRI Bodyscan uit te laten voeren. Dit hield in dat ik geen cardiologie kreeg, wat op mijn leeftijd nog niet zo nodig was. Mijn ouders daarentegen konden dit wel gebruiken. Mijn vader rookt en heeft vaak last van koude ledematen, maar niet zo ernstig dat hij vond dat hij een arts nodig had. Toen ik ze het net vertelde, waren ze een beetje geschrokken, wisten niet helemaal of het iets voor ze was. Maar nadat ze erover na hadden gedacht, zagen ze het nut er wel van in.

Voor mijn vader hebben we een extra onderzoek naar de bloedvaten geboekt, zodat dit ook eens gecontroleerd werd. De hele dag liep lekker door in de kliniek, geen wachttijden. We hadden wel ruim de tijd om te lunchen en ook om vragen te stellen. Dat was vooral erg fijn toen de arts aangaf dat hij een vernauwing had ontdekt in een bloedvat bij mijn vader. Dit bloedvat was bijna helemaal vernauwd, dus had zeker verdere aandacht nodig. Wat een uitkomst, mijn vader is geopereerd en hierdoor is zijn leven zeker gered. Dit was wel het belangrijkste om te melden, bij mij en mijn moeder is gelukkig niks ernstigs ontdekt, maar we zijn al met al erg tevreden over de onderzoeken, begeleiding en adviezen van Privatescan.

Waarom een Bodyscan?

i

Direct de uitslag

Alle onderzoek worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. De uitslagen ontvang je direct na afloop van het onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Marktautoriteit

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot de autoriteit voor preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.