Anoniem

“Mijn vader rookt en heeft vaak last van koude ledematen, maar hij vond niet dat hij een arts nodig had.“

Onderzoek(en) van Anoniem: Bodyscan, Hart, Longen, MRI Angiografie

Total Body-scan: Een levensreddend cadeau

Het komt vast niet heel vaak voor, maar ik wilde een keer een cadeau doen aan mijn ouders waar ze nog lang mee vooruit zouden kunnen. Ik ben aan het zoeken geweest naar een apart cadeau en vond zo de Body-scan. Dit leek mij de ideale kans om eens een algeheel preventief medisch onderzoek te laten doen. Mijn ouders zijn beide in de 60 en ik vond het wel eens tijd om te laten controleren of ze nog gezond zijn. Ze komen bijna nooit bij een arts, maar tegenwoordig hoor ik zo vaak dat het al te laat is als er klachten zijn ontstaan. Ik wilde dit graag voor zijn en heb daarvoor telefonisch een adviesgesprek bij Privatescan gehad.

In dit gesprek kwamen een paar dingen naar voren die erg interessant waren, ook voor mij. Ik ben zelf 30 jaar, dus vond het nog niet zo noodzakelijk. Maar omdat we toch al naar Duitsland rijden voor mijn ouders, heb ik ook maar direct voor mezelf een afspraak ingepland. Gezien mijn leeftijd werd geadviseerd om een Body-scan met MRI uit te laten voeren. Dit hield in dat ik geen cardiologieonderzoeken voor hart en longen kreeg. Dit was op mijn leeftijd nog niet zo nodig. Mijn ouders daarentegen konden dit wel gebruiken. Mijn vader rookt en heeft vaak last van koude ledematen, maar hij vond dit niet ernstig genoeg. Hij ging dus ook nooit naar een arts. Toen ik vertelde wat ik geregeld had, waren ze een beetje geschrokken. Ze wisten niet helemaal of het iets voor hen was. Maar nadat ze erover na hadden gedacht, zagen ze het nut er wel van in.

Voor mijn vader is een extra MRI Angiografie geboekt, zodat ook zijn bloedvaten gecontroleerd werden. De dag liep lekker door in de kliniek, er waren bijna geen wachttijden. We hadden wel ruim de tijd om te lunchen en ook om vragen te stellen. Dat was vooral erg fijn toen de arts aangaf dat hij een vernauwing had ontdekt in een bloedvat bij mijn vader. Dit bloedvat was bijna helemaal vernauwd, dus had zeker verdere aandacht nodig. Dit was wel het belangrijkste om te melden, bij mij en mijn moeder is gelukkig niks ernstigs ontdekt. Mijn vader is inmiddels al geopereerd en hierdoor is zijn leven zeker gered. We zijn al met al erg tevreden over de Body-scan onderzoek, de begeleiding en adviezen van Privatescan.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.