074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

De Bodyscan is zeker een aanrader

Onderzoek(en) van Krijgsman: Total bodyscan

Na veel over de Bodyscan te hebben gelezen en zowel voorstanders als tegenstanders te hebben gesproken, had ik besloten om een Bodyscan uit te laten voeren. Uiteindelijk bleef als nadeel alleen maar over dat het tijd en geld zou kosten. De bonus hiervan is dat je een mooi rapport krijgt over je gezondheid (weliswaar een momentopname maar toch). Het enige minpunt van de dag was dat de instructies tot de ingang van de kliniek niet goed overgekomen waren. Na een kleine speurtocht door het ziekenhuis vonden we de Privatescan kliniek.

Daar aangekomen verliep alles uitstekend. Goede ontvangst en keurige, doeltreffende, begeleiding. Professionele artsen en er wordt goed de tijd voor je vrij gemaakt. Enkele uren na ontvangst is duidelijk dat alles in orde is. Je krijgt alle beelden te zien en elke test wordt uitvoerig besproken. Er volgden enkele persoonlijke adviezen en opgelucht genoten wij nog van een prachtige nazomerdag in Nordhorn.

Het digitale MRI-rapport, wat je direct op CDrom mee krijgt, is alleen op Windows te lezen. Ik heb helaas geen Windows computer, dus kan ik hier thuis weinig mee. Gelukkig zijn alle Duitse rapporten gewoon in PDF en deze worden ook nog eens per post verzonden. Deze dag is erg goed bevallen en gezien mijn verleden (kanker op jonge leeftijd gehad) zal ik deze test vaker laten uitvoeren. Het is een uitstekend hulpmiddel om je te wijzen op (aankomende) problemen. Alle twijfel die ik vooraf had is weg en hebben plaats gemaakt voor optimisme over deze efficiënte aanpak.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.