Krijgsman

“Alle twijfel die ik vooraf had is weg en hebben plaats gemaakt voor optimisme over deze efficiënte aanpak.“

Onderzoek(en) van Krijgsman: Bodyscan

De Bodyscan is zeker een aanrader

Na veel over de Bodyscan te hebben gelezen en zowel voorstanders als tegenstanders te hebben gesproken, had ik besloten om een Bodyscan uit te laten voeren. Uiteindelijk bleef als nadeel alleen maar over dat het tijd en geld zou kosten. De bonus hiervan is dat je een mooi rapport krijgt over je gezondheid (weliswaar een momentopname maar toch). Het enige minpunt van de dag was dat de instructies tot de ingang van de kliniek niet goed overgekomen waren. Na een kleine speurtocht door het ziekenhuis vonden we de Privatescan kliniek.

Daar aangekomen verliep alles uitstekend. Goede ontvangst en keurige, doeltreffende, begeleiding. Professionele artsen en er wordt goed de tijd voor je vrij gemaakt. Enkele uren na ontvangst is duidelijk dat alles in orde is. Je krijgt alle beelden te zien en elke test wordt uitvoerig besproken. Er volgden enkele persoonlijke adviezen en opgelucht genoten wij nog van een prachtige nazomerdag in Nordhorn.

Het digitale MRI-rapport, wat je direct op CDrom mee krijgt, is alleen op Windows te lezen. Ik heb helaas geen Windows computer, dus kan ik hier thuis weinig mee. Gelukkig zijn alle Duitse rapporten gewoon in PDF en deze worden ook nog eens per post verzonden. Deze dag is erg goed bevallen en gezien mijn verleden (kanker op jonge leeftijd gehad) zal ik deze test vaker laten uitvoeren. Het is een uitstekend hulpmiddel om je te wijzen op (aankomende) problemen. Alle twijfel die ik vooraf had is weg en hebben plaats gemaakt voor optimisme over deze efficiënte aanpak.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.