Anoniem

“Bij de moderne kliniek in Düsseldorf door een vriendelijke Nederlandse dame ontvangen die mij begeleidde en mij veel rust gaf“

Onderzoek(en) van Anoniem: Abdomen, Bovenbuik, Onderbuik

MRI van de buik (boven en onderbuik)

Mijn klachten in de buik bleven maar aanhouden. Ik kreeg bij de huisarts niet meer onderzoeken dan bloedonderzoek. Hier kwam niks uit en werd aangegeven dat ik maar pijnstilling moest nemen. Dit hielp maar tijdelijk en de klachten bleven terugkomen. Ik ben zelf verder gaan kijken en kwam Privatescan in Hengelo op internet tegen. Hier heb ik een contactverzoek ingediend via de website. De volgende dag werd ik al gebeld door een adviseur. Zij gaf mij duidelijke info en het was een prettig gesprek. Ik kreeg een bevestiging, waarin nog alles duidelijk werd omschreven. Erg goede service! Bij de moderne kliniek in Düsseldorf werd ik door een vriendelijke Nederlandse dame ontvangen. Zij ging mij begeleiden en gaf mij al rust voordat ik in de MRI lag. Ook tijdens en na de MRI scan van mijn buik werd alles goed voor mij geregeld. Er waren zeer professionele medewerkers en een arts aanwezig, die samen met de Nederlandse dame de uitslag vertelde in alle rust met vervolgacties. Compliment aan allen .

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.