Open MRI scan

De open MRI scan is dankzij een grotere tunnel, met een diameter van 70 cm, zeer geschikt voor mensen met obesitas en/of claustrofobie. Door de veel kortere MRI tunnel, ligt men tijdens de Total Body Scan voornamelijk met het hoofd buiten de tunnel.

Open MRI scan zeer geschikt voor patiënten met obesitas of claustrofobie

De Open MRI scan is door Siemens ontwikkeld om meer comfort aan de patiënten te bieden, zonder hiervoor concessies te hoeven doen aan de beeldkwaliteit, de snelheid en kortere scantijden. De Open MRI scan zorgt onder andere voor:

  • meer hoofdruimte
  • meer beenruimte
  • meer elleboogruimte
  • meer comfort

Dankzij de grotere diameter en de kortere lengte van de tunnel is deze MRI scan zeer geschikt voor mensen met overgewicht en/of claustrofobie. De open MRI apparatuur is voorzien van de nieuwste Total Imaging Matrix (TIM) software.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.