Privatescan Total Bodyscan

Gezond vooruit kijken dankzij de total body scan van Privatescan. Maakt u zich zorgen of wilt u gewoon weten hoe uw gezondheid ervoor staat? Preventief medisch onderzoek van Privatescan geeft u antwoord op deze vragen.

Prijzen en paketten

Bekijk de mogelijkheden

Bel 074 255 26 80 of maak een afspraak

Bodyscan prijzen

Bekijk en vergelijk hier de prijzen van de total Body Scan prgramma’s en maak je keuze. Je kunt hier ook zelf een keuze maken uit diverse aanvullende onderzoeken en zo je Total Body Scan naar eigen wens en behoefte samen stellen. Je kunt er ook voor kiezen om een berichtje achter te laten of je te laten terug bellen voor het krijgen van advies op maat.

Ons deskundige team van onderzoekscoördinatoren geven je een vrijblijvend persoonlijk advies, gebaseerd op jouw medisch verleden, lichamelijke klachten, leefstijl en erfelijke risico’s.

Total Body Scan

Nu tijdelijk € 200 Korting op alle Bodyscans

Regular
850,-

Gekozen door 33%

Royal
1.350,-

Gekozen door 52%

First
1.899,-

Gekozen door 15%

Intake, verblijf en rapportage
MRI scans
Onderzoek naar de structuren van schedel en hersenen, chronische aandoeningen centraal zenuwstelsel, tumoren en ontstekingen, grijze en witte stof.
Onderzoek naar afwijkingen aan de bloedvaten zoals: verwijdingen en vernauwingen, herseninfarct
Onderzoek naar afwijkingen aan de halsslagaderen zoals: verwijdingen en vernauwingen
Onderzoek naar de lichaamsslagader (aorta) op aneurysma en vernauwingen en de bovenbuik organen (lever, galblaas, nieren, alvleesklier, milt) op ontstekingen, tumoren en cysten.
Onderzoek naar de lichaamsslagader (aorta) op aneurysma en vernauwingen en de onderbuik organen (blaas, prostaat, eierstokken, baarmoeder) op ontstekingen, tumoren en cysten.
Globaal overzicht en onderzoek naar slijtage, artrose en ontstekingen.

Overzichtscan:
onderrug

Globaal overzicht en onderzoek van de onderrug (lendenwervels) naar slijtage, artrose, hernia. Let op dit onderzoek geeft onvoldoende inzicht in eventuele zenuwbeknellingen
Globaal overzicht en onderzoek van de longen op ontstekingen en tumoren. Bij verhoogd risicoprofiel (Bijv. bij (ex-)rokers vanaf 40+) adviseren we een CT scan, waarmee de longen zeer gedetailleerd bekeken kunnen worden.
Cardiologische onderzoeken
Onderzoek naar verstoorde longfuncties, verminderde longelasticiteit en longinhoud als gevolg van ziekten zoals chronische ontstekingen, tumoren, astma en copd.
Onderzoek naar hartritme en bloeddruk in rust en tijdens belasting, zuurstof opname van de hartspier ter uitsluiting van hartziekten zoals angina pectoris (voorbode van een hartinfarct)
Onderzoek naar het functioneren van de hartkleppen, hartspier en hartkamers en de pompfunctie
De resultaten van de hart en longonderzoeken worden persoonlijk toegelicht door de cardioloog en voorzien van uitgebreid advies
CT scans
* Onderzoek naar verkalking in en rond de kranslagaderen, inclusief een calciumscore. Dit onderzoek kan worden uitgevoerd bij een verhoogd risicoprofiel (bijv. zware (ex) rokers, verhoogd cholesterol en bloeddruk, erfelijkheid etc) vanaf 40 jaar. De scan vervangt dan de echo van het hart en de longfunctietest.
* Onderzoek naar chronische ontstekingen, tumoren, copd van de longen. Sterk aanbevolen bij (ex) rokers vanaf 40 jaar of anderzins verhoogd risicoprofiel. De scan vervangt dan de echo van het hart en de longfunctietest.
Overige onderzoeken
Onderzoek bloed en urine. Bij het First programma worden tevens de darmen onderzocht. Het laboratoriumonderzoek geeft inzicht in de basale en vitale lichaamsfuncties en het functioneren van organen zoals de nieren, lever, schildklier en de alvleesklier. Het geeft eveneens inzicht in uw risicoprofiel van hart- en bloedvaten. Bij de man wordt de PSA-waarde bepaald, een indicator voor een prostaatontsteking en/of prostaatkanker.
Onderzoek (gastroscopie) van de slokdarm, maag en twaalfvingerige darm en maagklep op een maaghernia, ontstekingen en tumoren. Incl. onderzoek naar aanwezigheid helicobacter bacterie.
Onderzoek (coloscopie) van de dikke darm op aanwezigheid van poliepen, ontstekingen, slijmvliesveranderingen of tumoren. Tijdens het onderzoek krijgt u een roesje, worden aanwezige poliepen direct verwijderd en indien nodig biopten afgenomen voor pathologisch onderzoek.

De pakketprijzen zijn netto, exclusief coördinatiekosten.
De actie is geldig gedurende de winter van 2018.

Vrijblijvend advies bel: 074-255 26 80

%

Van alle Nederlanders overweegt om preventief medische redenen een Total Bodyscan.

%

Van alle cliënten heeft al vaker een Total Body Scan of MRI scan door Privatescan laten uitvoeren

%

Van onze cliënten maakt zich zorgen of heeft klachten over de eigen gezondheid

%

Heeft een verhoogd risico door een ongezonde leefstijl of erfelijke belasting

Aanvullende onderzoeken voor jouw Total Body Scan op maat

Laboratoriumonderzoek

Met het uitgebreide bloedonderzoek wordt uw bloed onderzocht op vele cruciale bloedwaarden. Naast het bloed wordt ook uw urine onderzocht tijdens dit uitgebreide laboratoriumonderzoek.

MRI Scan Rug

80% van de mensen krijgt ooit te maken met rugklachten. Een mri scan van de rug of onderrug als aanvullend onderzoek bij te boeken.

MRI Gewrichten

Klachten aan één van de gewrichten zoals de knie of schouder? Deze zijn eenvoudig toe te voegen aan de total bodyscan.

CT Scan Hart (calciumscore)

Gedetaïleerd onderzoek naar verkalking en plaquevorming in de kransslagaderen. Risicoanalyse hartinfarct komende 5-10 jaren. Low dose protocol.

CT Scan Longen

Screening van de longen voor onderzoek chronische longaandoenningen (COPD) en longkanker. Uitgevoerd met Low Dose protocol.

MRI scan Bloedvaten

Met een MRI scan van de bloedvaten kunnen o.a.aneurysma’s, stenosis en andere onregelmatigheden tijdig worden opgespoord en herkend.

Maag- en/of Darmonderzoek

Inwendig onderzoek slokdarm, maag en darmkanaal onder roesje. darmonderzoek virtueel mogelijk met CT (zonder slang).

MRI Scan Borsten

De MRI van de borsten (mammografie) is momenteel de meest trefzekere en bovendien pijnloze methode om borstkanker in het vroegste stadium te ontdekken.

MRI scan Prostaat

Een gerichte MRI scan van de prostaat is de meest nauwkeurige en doeltreffende onderzoeksmethode. Uitsluitsel over: prostaatvergroting, kanker, ontsteking.

Persoonlijk advies over onze onderzoeken?

Ervaringen

Feedback Company9.4 / 10★★★★★★★★★★> Bekijk 1570 beoordelingen

Een levensreddend cadeau
Mijn vader rookt en heeft vaak last van koude ledematen, maar niet zo ernstig dat hij vond dat hij een arts nodig had.

Het komt vast niet vaak voor, maar ik wilde een keer een cadeau doen aan mijn ouders waar ze nog lang mee vooruit zouden kunnen. Ik ben aan het zoeken geweest naar een apart cadeau en vond zo de Bodyscan. Dit leek mij de ideale kans om eens een algeheel onderzoek te laten doen. Zij zijn beide in de 60 en ik vond het wel eens tijd om eens te laten controleren of ze nog gezond waren. Ze komen bijna nooit bij een arts, maar tegenwoordig hoor ik zo vaak dat het al te laat is als er klachten zijn ontstaan. Omdat ik dit voor wil zijn kwam ik uit bij Privatescan en heb een adviesgesprek gehad. 

AnoniemOnderzoeken: Bodyscan, Hart, Longen

Lees deze ervaring

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.