074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Specials

Hier vind je specials over diverse onderwerpen die allemaal met je gezondheid te maken hebben. Tevens staan op deze pagina de nieuwste items van een special.

Onze specials over gezondheid

man-vrouw-lachend

Hart en vaatziekten

Lees hier over de symptomen, medische onderzoeken en risicofactoren van hart- en vaatziekten.

Lees meer
prostaat-special

Prostaat

Lees hier over de prostaat. Informatie, symptomen, aandoeningen, medische onderzoeken en prostaatklachten.

Lees meer
hart en vaatziekten

Herken je risico

Het kennen van je risico’s is de eerste stap om een ​​hartaanval of beroerte te voorkomen.

Lees meer

Nieuwe artikelen

De functie van de prostaat is het vervoeren van zaadcellen. De prostaat speelt daarmee een belangrijke rol bij de voortplanting. Iedere man heeft er een. Maar wat doet de prostaat precies?

Hoge bloeddruk is een sluipmoordenaar doordat het vaak lang onopgemerkt blijft. Vroegtijdig herkennen en behandelen van hoge bloeddruk, hypertensie genaamd, kan een hartaanval of hartinfarct voorkomen.

Stoppen met roken is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven. Roken verdubbelt de kans op het krijgen van een hartinfarct!

Afvallen op een gezonde manier is het beste wat je kunt doen voor je gezondheid op langere termijn. Maar dit kost tijd en toewijding.

Cholesterol is een belangrijk bestanddeel in ons bloed. Een scheve verhouding tussen goede en slechte cholesterol verhoogt het risico op hart- en vaatziekten.

Het voorkomen van een hartaanval of beroerte begint bij het herkennen van de risico’s. laat bij twijfel je hart controleren.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.