Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

MRI scan schouder

De MRI scan van de schouder kan veel voorkomende aandoeningen aan het schoudergewricht opsporen. Artrose, ontstekingen, letsel, botbreuken en ontwrichtingen zijn aandoeningen die hevige pijnen kunnen veroorzaken. Met de MRI scan van de schouder kan de oorzaak van uw pijnklachten worden achterhaald. Bij Privatescan kunt u al binnen twee dagen terecht voor een MRI scan.

MRI scan van de schouder geeft duidelijkheid over schouderklachten

MRI scan schouder

De meest voorkomende aandoeningen aan de schouder zijn artrose, degeneratieve aandoeningen van de schouder, ontstekingen, letsel aan het gewricht, veranderingen of letsel aan de rotatormanchet, botbreuken of ontwrichtingen. Deze aandoeningen belemmeren u in uw dagelijkse bezigheden en gaan vaak gepaard met hevige pijnen. In veel gevallen kan een operatie bij een schouderaandoening worden voorkomen, maar soms is het onvermijdelijk.

Met de MRI scan van schouder krijgt u snel duidelijkheid over uw schouderklachten. Aan de hand van de diagnose die wordt gesteld na de MRI scan kan het vervolgtraject met u worden bepaald. Zo wordt snel duidelijk wat er gedaan moet worden om u schouderklachten te verhelpen.

Wanneer een MRI scan van de schouder

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om een MRI scan van de schouder uit te laten voeren. Aanleidingen voor het onderzoek kunnen zijn:

  • Schouderklachten
  • Slijmbeursontstekingen
  • Bewegingsbeperking
 

Waarop wordt u onderzocht met de MRI scan

Tijdens de MRI scan van de schouder worden de volgende onderdelen van de schouder onderzocht:

  • Gewricht
  • Kraakbeen
  • Spieren
  • Pezen
  • Zenuwen
  • Breuken en ontstekingen

Hoe werkt de MRI scan van de schouder

Bij Privatescan kunt u al binnen één werkdag en zonder verwijsbrief terecht voor een MRI onderzoek van de schouder. In onze kliniek in Duitsland wordt u ontvangen door één van onze begeleiders. De begeleiders brengen u vervolgens naar de onderzoeksruimte waar u plaats kunt nemen onder de MRI scan. Het onderzoeken van de schouder neemt zo’n 30 minuten in beslag. Na afloop van het onderzoek worden de gemaakte beelden met u besproken door de behandelend arts. Door de snelle en nauwkeurige diagnose is het mogelijk om snel te beginnen met de behandeling om uw schouderklachten te verhelpen.

MRI scan schouder in Total Body Scan

Een MRI scan van de schouder is niet standaard opgenomen in de Total Body Scan pakketten van Privatescan. Heeft u klachten aan uw schouder maar wilt u ook uw gehele lichaam preventief laten onderzoeken? Dan raden wij u aan om de gerichte MRI scan van de schouder als aanvullend onderzoek uit te laten voeren. Voor uitgebreide informatie over de Total Body Scan pakketten kijkt u in het overzicht.

 

Informatie aanvragen of afspraak maken

Wilt u weten waar uw schouderklachten door veroorzaakt worden? Wilt u weten wat de kosten zijn van de MRI scan van de schouder? Of wilt u graag een afspraak inplannen? De medewerkers van Privatescan staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of een afspraak in te plannen. Privatescan is telefonisch bereikbaar onder het telefoonnummer 074 – 255 26 80

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
9/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect hoefde nergens te wachten de Duitse artsen niets op aan te merken er was een tolk aanwezig indien je het niet begreep je tekst en uitleg te geven. voor 100 tevreden en ik zou het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.