Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gerichte mri scan - ct scan - pet/ct scan onderzoeken

Niets is zo vervelend als klachten die maar blijven aanhouden en waarvoor geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden. Aanhoudende klachten aan de nek, het hoofd, de gewrichten of buik kunnen het dagelijks leven enorm beïnvloeden. Krijgt u in Nederland geen verwijsbrief, en houden uw klachten aan? Kies dan voor een gerichte scan bij Privatescan. Bij Privatescan kunt u al binnen 2 dagen terecht voor een gerichte mri scan - ctscan - pet/ct zonder verwijsbrief. Met behulp van de MRI, CT of PET/CT scan wordt er naar de oorzaak van uw klachten gezocht. Tevens ontvangt u direct na afloop van het onderzoek de resultaten zodat er snel met een behandeling begonnen kan worden.

Voor meer informatie over de losse scans neem contact op met Privatescan via 074 - 255 26 80 of via info@privatescan.nl

MRI scan gericht of preventief

MRI scanMet een MRI scan kunnen ernstige aandoeningen vroegtijdig worden opgespoord. De MRI scan is zeer geschikt voor onderzoek van de weke delen, zoals organen, bloedvaten, kraakbeen, spieren en pezen. In Nederland kan het soms maanden duren voordat u aan de beurt bent voor een MRI onderzoek. Bij Privatescan kunt u zonder verwijsbrief binnen twee dagen al terecht voor een MRI scan.

 

CT scan van hart of longen

CT scanMet de CT scan kunt u een scan laten maken van uw hart, longen of darmen. In tegenstelling tot de MRI scan maakt de CT scan gebruik van röntgenstraling. Een onderzoek met behulp van de CT scan wordt alleen uitgevoerd wanneer u minimaal 45 jaar oud bent en minimaal één of meerdere risicofactoren heeft. Bij Privatescan kunt u zonder verwijsbrief binnen 2 dagen terecht voor een CT scan.

PET-CT scan onderzoek naar kanker of ontstekingshaarden

PET-CT scan

Een PET-CT scan kan worden gebruikt voor het ontdekken van tumoren en uitzaaiingen maar ook om te bepalen of een behandeling aanslaat. Zo worden er bijvoorbeeld PET-CT scans gemaakt voor de start, halverwege en aan het einde van chemotherapie om te kijken of deze is aangeslagen. Het op tijd vinden van de moederhaard en uitzaaiingen is van groot belang voor de effectiviteit en het uiteindelijke resultaat van een behandeling. Bij Privatescan kunt u binnen 1 week terecht voor een PET-CT scan.

Bezig met laden ...

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

Zo werkt de Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?
 
1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. de Schipper
10/10

"Professionele artsen"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Waarom Privatescan

  • Geen wachtlijsten / verwijsbrief
  • Alles op 1 dag. Direkt uitslag
  • Artsen met decennia lange ervaring
  • Voor en nabespreking arts
  • LAAGSTE PRIJSGARANTIE !
  • Klinieken direct over de grens
  • Waardering klanten 9,1