074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar
Kliniek Bochum

Kliniek Bochum

Evidia radiologie in Bochum behoort tot de grootste radiologie centra in Duitsland. Hier kunt u terecht voor MRI en CT onderzoeken.

De kliniek in Bochum is voorzien van MRI en CT scan apparatuur van de allernieuwste Siemens generatie. In dit centrum zijn alle 5 MRI scanners, waaronder 2 x 3 Tesla, voorzien van extra ruime tunnels. Mensen met obesitas en claustrofobie kunnen daardoor ook moeiteloos onderzocht worden.

De radiologie praktijk bevind zich over de gehele vierde etage. Daarnaast bevinden zich in het “Gesundheitszentrum” ook neurologie, nucleaire radiologie, orthopedie en diverse andere vakgebieden. De nieuwste scanners van Siemens maken dat de snelheid, kwaliteit en nauwkeurigheid van de gemaakte beelden van onevenaarbaar zijn. De machines zijn stiller geworden. De gebruikte 2 CT scanners maken beelden met een zeer lage dosis röntgen. De radiologen kunnen hierdoor de nieuwste onderzoekstechnieken toepassen. Voorbeelden zijn: de Bodyscan, de Multiparametrische MRI scan van de prostaat en Hartonderzoeken.

In deze kliniek kun je terecht voor:

Kliniek Bochum
Kliniek Bochum

Hulp nodig?

Ieder mens is uniek en ervaart gezondheidsklachten anders. Wij snappen dat je deze graag persoonlijk wilt bespreken of informatie wenst. Bel of stuur ons een bericht en we nemen snel en vrijblijvend contact met je op.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.