Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Privatescan scoort 9,1 voor klanttevredenheid

Privatescan voert doorlopend klanttevredenheidsonderzoek uit onder haar cliënten met als doel haar unieke dienstverlening op het gebied van preventief medisch onderzoek steeds verder te optimaliseren.

Op basis van het meest recente klant tevredenheidsonderzoek (maart 2017) kan worden geconcludeerd dat Privatescan cliënten zeer tevreden zijn over de service en dienstverlening van Privatescan en haar partner klinieken. Gerichte onderzoeken en ook de bodyscan programma 's worden hier uitgevoerd op basis van de nieuwste medisch wetenschappelijke inzichten, apparatuur door medewerkers met een hoge mate van service gerichtheid.

Klanten Privatescan zijn verzekerd van preventief medisch onderzoek van het hoogste niveau

Uit het onderzoek blijkt dat vooral de klinieken, Nederlandse begeleiding, uitvoering van onderzoeksprogramma’s en persoonlijke aandacht door de artsen zeer hoog gewaardeerd worden met een gemiddeld cijfer van 9,1.

Klanttevredenheid medische onderzoeken kliniek Privatescan

 

Ook in de andere onderzochte categorieën waarderen cliënten Privatescan met hoge cijfers waardoor de overall beoordeling gemiddeld uitkomt op een 8,8.

Algehele klanttevredenheid klanten van Privatescan

 

Ondanks de hoge beoordeling blijft Privatescan continue werken aan de verdere verbetering van haar dienstverlening. Zo zal er bijvoorbeeld specifieke aandacht worden besteed aan optimalisatie van de telefonische en schriftelijke informatievoorziening. Hierdoor zijn Privatescan cliënten verzekerd van preventief medisch onderzoek van het allerhoogst beschikbare kwaliteitsniveau.

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
9/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect hoefde nergens te wachten de Duitse artsen niets op aan te merken er was een tolk aanwezig indien je het niet begreep je tekst en uitleg te geven. voor 100 tevreden en ik zou het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Waarom Privatescan

  • Geen wachtlijsten / verwijsbrief
  • Alles op 1 dag. Direkt uitslag
  • Artsen met decennia lange ervaring
  • Voor en nabespreking arts
  • LAAGSTE PRIJSGARANTIE !
  • Klinieken direct over de grens
  • Waardering klanten 9,1