Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Artikelen over Privatescan

In de loop der jaren zijn er verschillende journalisten bij Privatescan geweest om een artikel te schrijven over de Total Bodyscan. Bekende Nederlanders als Roelof Luinge, Ria Valk en Esther Oosterbeek werden gevolgd toen ze het preventief medisch onderzoek ondergingen bij Privatescan. Tevens is de Total Bodyscan getest door verschillende kranten en magazines. Nieuwsgierig naar de artikelen? Onderstaand vindt u een overzicht van alle verschenen artikelen.

Ex-Dolly Dot Patty Zomer ondergaat Total Bodyscan

Logo DITO

In deze uitgave is Patty Zomer aan het woord, ex-Dolly Dot, chef de mode van de Beaumonde en stylingcoach van onder andere Angela Groothuizen, is een vrouw met dynamiek en een druk leven. Graag wilde zij onder de MRI Scan van Privatescan. In het verleden heeft zij samen met de Dolly Dots in 1989 een auto-ongeluk gehad. Met name Patty liep hier nek/rugletsel op en nu vele jaren later merkt zij dat deze af en toe weer de kop op steken.

Ria Valk op bezoek bij Privatescan voor een Total Body Scan

Logo DITO

Omdat ik met mijn jubileum veel op tv ben geweest en ook ‘live’, kon ik te pas en te onpas zeggen dat iedereen zo’n scan moet doen bij Privatescan. Het geeft je zo’n rust. Ik heb altijd gezond geleefd, maar drink ook een wijntje op zijn tijd. Ik sport drie keer per week, eet veel fruit en volkorenbrood. En af en toe kan ik heerlijk ontspannen in het zonnige Spanje. Ook drink ik veel thee met kaneel en honing, omdat mijn cholesterol naar beneden moest. Omdat ik heel vroeg onder de scan moest, heeft Privatescan een heerlijk hotel geregeld.

AD journaliste ondergaat Total Body Scan

Logo Algemeen Dagblad

Martine Boelsma, vaste schrijfster en journaliste van de bijlage "Diagnose" in het Algemeen Dagblad bracht onlangs een bezoek aan het Radiologische Institut waarvoor Privatescan bemiddeld. Daar onderging zij een Total Body Scan. In de bijlage "Diagnose" in het Algemeen Dagblad deed zij uitvoerig verslag van haar persoonlijke ervaring en bevindingen. Een Quote uit haar artikel:Wie het lot wil tarten, moet het meteen goed doen: we spreken voor een Total Body Scan af op vrijdag de dertiende.

Lifestyle magazine op bezoek bij Privatescan

Lifestyle Magazine

Je gezondheid is niet te koop, maar wel te controleren door een total body scan. En als je je laat onderzoeken, wil je uiteraard alleen het beste. Privatescan onderscheidt zich duidelijk op dit gebied door alleen samen te werken met gerenommeerde privéklinieken vlak over de grens in Duitsland, waar ze beschikken over de allerbeste en nieuwste Siemens MRI scan met 3.0 Tesla. Nauwkeurige apparatuur die er zelfs in heel Nederland nog niet is.Roelof Luinge laat zijn gezondheid onderzoeken met Total Body Scan

Logo Dito Magazine

Gütersloh, zaterdagochtend 20 februari 2010. Na een autorit richting Duitsland word ik hartelijk ontvangen door de onderzoekscoördinator van Privatescan voor een Total Body Scan. Het moderne gebouw heeft totaal geen ziekenhuisachtige sfeer, maar is juist warm, comfortabel en informeel ingericht. Na een korte voorstelronde met het allervriendelijkste personeel krijg ik een eigen kamer toegewezen, waar ik me kan omkleden. Het voltallige personeel spreekt Duits en Engels, maar de medewerkers van Privatescan zorgen dat alles goed in het Nederlands wordt uitgelegd.

Total Body Scan getest door Gezondheidsnet

Logo gezondheidsnet

Toen we onze bezoekers vroegen of ze een Total Body Scan zouden willen ondergaan, antwoordde 82,2 procent met 'ja'. Tijd om te kijken wat zo'n keuring precies inhoudt. In Nederland kan het nog niet, een preventieve medische keuring ondergaan. Hier mag je pas in de scanner als er een medische aanleiding is en je een verwijsbrief in je zak hebt. In Duitsland zijn ze meer bekend met preventieve onderzoeken.

Mandy Huydts krijgt duidelijkheid over haar gezondheid bij Privatescan

Logo Dito Magazine

In de vorige editie van Dito Magazine kon u lezen waarom zangeres Mandy Huydts graag wilde wetenhoe het met haar gezondheid isgesteld. De Frogette heeft veel met haar gezondheid te stellen gehad. Op haar zestiende kreeg ze een ongeluk met de fiets, dat haar eenwhiplash bezorgde. Ook komen in haar familie hart- en vaatziekten en trombose voor. Daarnaast kende ze een zeer moeizame bevalling, had ze een melanoom (vorm van huidkanker) en kreeg zij enkele jaren geleden een uitval.

APK van het lichaam voor Tom Coronel

Logo Dito Magazine

In de tweede kliniek van Privatescan in het pittoreske Gütersloh ontmoetten wij Tom Coronel (1972). Als één helft van een tweeling (Tim & Tom Coronel) is hij de eerste die het preventief MRI onderzoek ondergaat. Tom Coronel is naast de autosport een zeer actieve ondernemer. In de loop der jaren heeft hij vele bedrijven opgebouwd. Plasmadiscounter.nl, koffiediscounter.nl, barbecueshop.nl en sneeuwkettingen.com behoren onder meer tot zijn succesvolle ondernemingen.

Logo NOS

NOS journaal bezoekt Privatescan kliniek

Het NOS journaal heeft in het verleden een bezoek gebracht aan de klinieken van Privatescan. Op Radio 1 werd een reportage en interview met een van de Privatescan klanten uitgezonden.

Zo werkt de Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?
 
1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. de Schipper
10/10

"Professionele artsen"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Waarom Privatescan

  • Geen wachtlijsten / verwijsbrief
  • Alles op 1 dag. Direkt uitslag
  • Artsen met decennia lange ervaring
  • Voor en nabespreking arts
  • LAAGSTE PRIJSGARANTIE !
  • Klinieken direct over de grens
  • Waardering klanten 9,1