Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Prostaatkanker onderzoek

Met het prostaatkanker onderzoek van Privatescan kan prostaatkanker vroegtijdig worden ontdekt. Met behulp van de MRI scan kunnen tumoren van een paar millimeter worden gezien en met een biopsie worden weggenomen. Bij Privatescan kunt u al binnen twee dagen terecht voor een prostaatkanker onderzoek.

Prostaatkanker vroegtijdig te ontdekken met het prostaatkanker onderzoek

Prostaatkanker onderzoek

Prostaatkanker is één van de meest voorkomende soorten van kanker bij mannen. Jaarlijks krijgen zo’n 8000 mannen in Nederland de diagnose prostaatkanker. Ongeveer 75% hiervan is 60 jaar of ouder. Per jaar overlijden er ongeveer 2400 mannen aan de gevolgen van prostaatkanker. In een vroegtijdig stadium van prostaatkanker merkt u vaak niets, maar het is wel aanwezig en kan het zich uitbreiden waardoor een tumor groeit en u klachten gaat ervaren. Prostaatkanker hoeft niet altijd behandeld te worden en is zeker niet altijd dodelijk, wanneer u er maar op tijd bij bent.

Met het prostaatkanker onderzoek van Privatescan krijgt u de mogelijkheid om prostaatkanker vroegtijdig te ontdekken. Met behulp van een MRI scan van de prostaat wordt er prostaatweefsel zichtbaar gemaakt, waardoor er tumoren van slechts een paar millimeter groot kunnen worden gezien. Wanneer er verdacht weefsel wordt aangetroffen wordt er een biopsie genomen. Door het nemen van een biopsie krijgt u duidelijkheid of het weefsel ontstoken of kwaadaardig is.

Wanneer een prostaatkanker onderzoek

In de meeste gevallen vindt een prostaatkanker onderzoek plaats wanneer er gerichte aanwijzingen zijn die duiden op prostaatkanker. Ook wordt het prostaatkanker onderzoek als preventief onderzoek uitgevoerd bij mannen boven de 50 jaar. Aanleidingen om een prostaatkanker onderzoek uit te laten voeren kunnen zijn:

  • Verhoogde PSA-waarde
  • Pijn in de onderbuik
  • Problemen bij het urineren
  • Vaak urineren

Informatie aanvragen of contact opnemen

Wilt u weten of het verstandig is om een prostaatkanker onderzoek uit te laten voeren? Bent u benieuwd hoe de biopsie in zijn werk gaat? Of wilt u een afspraak maken voor het onderzoek? De medewerkers van Privatescan helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen of het inplannen van een afspraak.

Wij zijn telefonisch bereikbaar onder het telefoonnummer 074 – 255 26 80 of via het contactformulier op deze website.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Fränkel
8/10

"Snel en vakkundige onderzoeken"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.