Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Longkanker onderzoek

Met longkanker onderzoek kan een longtumor in een vroegtijdig stadium worden ontdekt. Met de CT scan van de longen kunnen tumoren worden ontdekt en kan de precieze positie worden bepaald. Door een vroegtijdige ontdekking van longkanker stijgen de overlevingskansen. Bij Privatescan kunt u al binnen twee dagen terecht voor een longkanker onderzoek.

Vroegtijdig ontdekken van longkanker met behulp van de CT scan van de longen

Longkanker onderzoek

In Nederland overlijden er jaarlijks ruim 10.000 mensen aan de gevolgen van longkanker. De belangrijkste oorzaak voor het ontstaan van longkanker is roken. Van alle mensen met longkanker heeft 90% van de gevallen gerookt. Ook kan het werken met schadelijke stoffen het risico op longkanker verhogen. Door de langdurige inwerking van schadelijke stoffen ontstaan er veranderingen in het genetisch materiaal van de cel, waardoor deze uiteindelijk zal ontsporen. De cel trekt zich niets meer aan van de normale verbanden en groeit onbelemmerd door.

Met het longkanker onderzoek van Privatescan kunnen beginnende tumoren in de longen vroegtijdig worden ontdekt. Hoe eerder tumoren in de longen worden ontdekt des te beter zijn deze te behandelen. Afhankelijk van de klachten en uitslagen van eventuele eerdere onderzoeken kan er een CT scan van de longen worden gemaakt. In de klinieken van Privatescan is het tevens mogelijk om een PET-CT scan uit te laten voeren, waardoor er een beter inzicht kan worden verkregen over eventuele uitzaaiingen in de rest van het lichaam.

Waarom een longkanker onderzoek

Wanneer u symptomen heeft die op longkanker kunnen wijzen, kan het verstandig zijn om een longkanker onderzoek uit te laten voeren. Symptomen die in de richting van longkanker kunnen wijzen zijn:

  • veranderd hoestpatroon
  • bloed ophoesten
  • toename van kortademigheid
  • herhaaldelijke luchtweg infecties
  • pijn in de borstkas
 

Informatie aanvragen of afspraak maken

Wilt u weten of uw klachten op een ernstige aandoening wijzen? Heeft u vragen over het onderzoek? Of wilt u een afspraak inplannen voor longkanker onderzoek? De onderzoekscoördinatoren van Privatescan helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen of het inplannen van een afspraak.

Wij zijn telefonisch bereikbaar onder het telefoonnummer 074 - 255 26 80 of via het contactformulier op deze website.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.