Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Voor wie is een MRI scan mammografie geschikt ?

In principe is deze niet schadelijke en een zeer betrouwbare onderzoeksmethode naar borstkanker voor elke vrouw geschikt – uiterst zinvol is de MRI- mammografie vanaf het 30e levensjaar. Dit geldt voor alle vrouwen, die grote waarde hechten aan preventief gezondheidsonderzoek als mede vrouwen die erfelijk belast zijn. Verder is deze ultramoderne onderzoeksmethode ook geschikt voor alle, al aan de borst geopereerde vrouwen ter differentiatie van littekenweefsel en eventuele nieuwe kwaadaardige tumoren. Bij reeds bekende borstkanker dient de MRI- mammografie ter uitsluiting van nieuwe tumoren en eventueel ter controle op het verloop van een chemotherapie.

Indien er een metaal in het lichaam bevindt dat niet tot de edelmetalen behoort is een MRI onderzoek niet mogelijk, daar er gewerkt wordt met magnetischevelden. U kunt bij uw arts opvragen welk materiaal er gebruikt is tijdens een eventuele operatie. Indien u een schoonheidstatoeage heeft, zoals bijvoorbeeld getatoeëerde wenkbrauwen, een randje om de ogen of de mond, dient u dit te melden voor u een afspraak maakt.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.