Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Borstkankeronderzoek (MRI mammografie)

Borstkankeronderzoek met behulp van een MRI mammografie kan u helpen om borstkanker vroegtijdig te ontdekken. Wanneer borstkanker tijdig wordt ontdekt is het in vele gevallen goed te behandelen en stijgt de kans op genezing. Bij Privatescan kunt u al binnen twee dagen terecht voor een borstkankeronderzoek.

Borstkanker onderzoek met behulp van MRI scan

Borstkankeronderzoek

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in de westerse wereld. Jaarlijks krijgen 13.000 vrouwen in Nederland de diagnose borstkanker. Wanneer borstkanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt en behandeld neemt de kans op genezing toe. Het is van belang om uw borsten regelmatig te controleren op eventuele veranderingen. Met het borstkankeronderzoek van Privatescan worden uw borsten zorgvuldig onderzocht op de aanwezigheid van tumoren.

Bij het borstkanker onderzoek van Privatescan wordt er gebruik gemaakt van MRI apparatuur. De MRI scan van de borsten is zeer trefzeker in het ontdekken van tumoren, met name in het beginstadium. In vergelijking met de klassieke mammografie is het borstkankeronderzoek met de MRI scan niet alleen zonder stralingsgevaar, maar ook volledig pijnloos.

Voorwaarden voor een borstkankeronderzoek

Een borstkankeronderzoek met behulp van de MRI moet uitgevoerd worden op de 15e dag van uw nieuwe menstruatiecyclus. Doordat de weefseldichtheid in deze periode minder is dan normaal, is het klierweefsel zeer goed te beoordelen. Wanneer er vooronderzoeken van de borst of resultaten van een onlangs uitgevoerde mammografie voorhanden zijn, dient u deze mee te brengen.

Door het innemen van hormonen verandert het borstweefsel waardoor het moeilijker te beoordelen is. Wij adviseren dan ook om vier tot zes weken voor het onderzoek te stoppen met het innemen van hormoonpreparaten.

Waarom borstkankeronderzoek uitvoeren?

Meestal vindt een borstkanker onderzoek plaats omdat er gerichte aanwijzingen zijn die vragen om een grondig onderzoek. Daarbij kunt u denken aan het volgende:

  • Pijn in de borst
  • Een knobbel in de borst
  • Een ongewone zwelling van de borst
  • Een vreemde verandering aan de tepel
  • Verandering in of op de huid van de borst
Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.