Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Kankeronderzoek (MRI en CT)

Door preventief kankeronderzoek kunnen tumoren in een vroegtijdig stadium worden ontdekt. Door de vroegtijdige ontdekking van kanker is het beter te behandelen en stijgt de kans op genezing. Bij Privatescan kunt u al binnen 2 dagen terecht voor een preventief kankeronderzoek met behulp van de MRI of CT scan.

Vroegtijdig opsporen van tumoren met preventief kankeronderzoek

Kankeronderzoek

In Nederland overlijden jaarlijks ruim 40.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Ruim 1 op de 3 mensen in Nederland krijgt zelf de diagnose kanker. Bij mannen is prostaatkanker de meest voorkomende vorm van kanker en bij vrouwen is dat borstkanker.

Vaak wordt kanker geassocieerd met de dood, maar toch is het in vele gevallen goed te genezen. Vooral wanneer kanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt stijgen de overlevingskansen. Privatescan biedt u de mogelijkheid om, door middel van preventief kankeronderzoek, tumoren vroegtijdig op te sporen. Met geavanceerde MRI en CT scans kunnen tumoren nauwkeurig worden beoordeeld. Met het preventief kankeronderzoek van Privatescan kunnen tumoren vroegtijdig worden opgespoord, waardoor er snel met een behandeling begonnen kan worden.

 • Borstkankeronderzoek

  Borstkankeronderzoek

  Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in de westerse wereld. Jaarlijks krijgen 13.000 vrouwen in Nederland de diagnose borstkanker. Wanneer borstkanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt en behandeld neemt de kans op genezing toe.

 • Longkanker onderzoek

  Longkanker onderzoek

  In Nederland overlijden er jaarlijks ruim 10.000 mensen aan de gevolgen van longkanker. De belangrijkste oorzaak voor het ontstaan van longkanker is roken. Van alle mensen met longkanker heeft 90% van de gevallen gerookt. Ook kan het werken met schadelijke stoffen het risico op longkanker verhogen.

 • Prostaatkanker onderzoek

  Prostaatkanker onderzoek

  meer over MRI scan prostaat

  Prostaatkanker is één van de meest voorkomende soorten van kanker bij mannen. Jaarlijks krijgen zo’n 8000 mannen in Nederland de diagnose prostaatkanker. Ongeveer 75% hiervan is 60 jaar of ouder. Per jaar overlijden er ongeveer 2400 mannen aan de gevolgen van prostaatkanker.

Bezig met laden ...
Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Fränkel
8/10

"Snel en vakkundige onderzoeken"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.