Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stress echo cardiografie

Aan de hand van een ECG, een elektrocardiogram, kunnen we behalve de hartslag, het hartritme en de ligging (elektrische as van het hart) ook de elektrische activiteit van de voorhof en de hartkamers bepalen. Een ECG dient ook ter beoordeling van nieuwe doorbloedingsstoornissen van de hartspier of het ontdekken van oude, niet opgemerkte, infarcten. Een belasting- ECG, ergometrie genaamd, dient ter meting van de hartfrequentie onder lichamelijke belasting.

Speciale cardiologische diagnostiek

Hiermee kunnen belastingsafhankelijke hartritmestoringen of een eventuele verminderde doorbloeding van de hartspier en bovendien de verschillen in bloeddruk gemeten en beoordeeld worden. De Ergometrie wordt niet alleen diagnosticerend ingezet maar ook ter beoordeling van het verloop van aandoeningen aan hart- en bloedvaten en draagt daarom ook bij aan de risico- en prognosebepaling.

Ter beoordeling van eventuele door een ECG aangetoonde pathologiën, kan een duur- ECG gedaan worden. De patiënt draagt dit apparaat gedurende 24 uur in zijn eigen vertrouwde omgeving en tijdens zijn/haar normale bezigheden.

Verder speelt de echocardiografie een belangrijke rol in de vroegtijdige diagnostiek en preventie van aandoeningen in hart- en bloedvaten. Het gaat hierbij om een speciaal ultrasoon hartonderzoek. Dat dient ter beoordeling van de hartkamers, de pompfunctie en de hartkleppen.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Fränkel
8/10

"Snel en vakkundige onderzoeken"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.