Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gericht onderzoek

Naast de Total Body Scan kunt u bij Privatescan ook terecht voor gericht onderzoek. Aan de hand van uw eventuele klachten en of risicofactoren kan in samenspraak met één van onze onderzoekscoördinatoren worden gekozen voor een gericht onderzoek. Deze onderzoeken kunnen over het algemeen worden uitgevoerd op dezelfde dag als de Total Body Scan.

Kankeronderzoek

Kankeronderzoek

Door preventief kankeronderzoek kunnen tumoren in een vroegtijdig stadium worden ontdekt. Door de vroegtijdige ontdekking van kanker is het beter te behandelen en stijgt de kans op genezing. Bij Privatescan kan een preventief kankeronderzoek met behulp van de MRI of CT scan worden uitgevoerd in de klinieken in Duitsland.

 

Cardiologie

Cardiologie

Met het cardiologie pakket van Privatescan wordt uw hart onderzocht op verschillende aandoeningen. Met diverse onderzoeken wordt de conditie van uw hart bepaald en worden ook uw longen getest. Het cardiologie pakket extra is standaard opgenomen in de verschillende Total Body Scan pakketten van Privatescan.

Maagonderzoek

Maagonderzoek

Met een maagonderzoek kan de binnenkant van de slokdarm en maag nauwkeurig worden bekeken. Een maagonderzoek, ook wel gastroscopie genoemd, kan duidelijkheid brengen wanneer u pijnklachten heeft in het bovenste gedeelde van de buik.

 

Darmonderzoek

Darmonderzoek

Darmkanker is één van de ernstigste kankersoorten die er is. Het is echter vaak goed te genezen wanneer het vroegtijdig ontdekt wordt. Met het darmonderzoek van Privatescan kunnen tumoren in een vroegtijdig stadium worden ontdekt.

Bloedonderzoek

Bloedonderzoek

Met het uitgebreide bloedonderzoek wordt uw bloed onderzocht op vele cruciale bloedwaarden. Naast het bloed wordt ook uw urine onderzocht tijdens dit uitgebreide laboratoriumonderzoek.

 

Meer informatie of een afspraak maken

Wilt u graag weten welke gerichte onderzoeken u kunt ondergaan? Bent u benieuwd of de gerichte onderzoeken zijn opgenomen in een Total Body Scan pakket? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen of het inplannen van een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder het nummer 074 - 255 26 80

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Fränkel
8/10

"Snel en vakkundige onderzoeken"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.