Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Anja Krijnen: 07 november 2013

In de kliniek wordt je als mens behandeld en niet als een nummertje zoals in Nederland. Je belt Privatescan en kunt binnen 2 dagen terecht. In Nederland wordt je gezegd gewoon maar een paar weken te wachten. Op een gegeven moment voel je je machteloos. Gelukkig kon ik direct bij Privatescan terecht.

Anja en Erna: 05 november 2013

De uitleg op de site is heel helder. Mevrouw Nijhof gaf mij ook een vertrouwd gevoel en een goed advies. Ik had het gevoel bij Privatescan dat het niet commercieel is. De prijs is voor Nederlanders interessant. Personeel en artsen zijn heel betrokken en het gaat allemaal heel ontspannen.

Loes: 05 november 2013

Het was een cadeautje voor mezelf en ik gun het iedereen om het een keer te kunnen doen. Ik waardeer het heel erg dat je dit kan doen want in Nederland moet je zoveel zeuren voor een onderzoekje. Bij Privatescan krijg je in één dag direct in één oogopslag een beeld van je gezondheid.

Kim: 31 oktober 2013

Ik ben een jonge meid van 30 jaar. Ik liep jaren met allerlei klachten maar had een huisarts die niet veel serieus nam. Bij de scan hebben ze een grote cyste in mijn buik ontdekt. Deze cyste verstopt zich op de echo en is daarom niet te zien. Deze wordt binnenkort operatief verwijderd en zal zorgen dat ik eindelijk geen buikklachten meer heb en ik hoop dat er nog meer klachten verdwijnen. Is goed mogelijk. Bij het uitgebreide bloedonderzoek hebben ze bloedarmoede, tekort aan vitamine B12 en foliumzuur tekort ontdekt. Ik ben al een tijd heel moe dus dat verklaard alles. Daarnaast was ik, door al mijn klachten, bang dat ik iets aan mijn hart of bloedvaten had. Ik ben helemaal gerustgesteld want er is geen aanleiding toe. Echt, het kost een beetje maar ik ben blij dat ik het gedaan heb!

Mevr. E. Pieper: 31 oktober 2013

Goede ervaring. Na een endoscopie in Nederland waar ze me erg pijn hebben gedaan, wat ik onmenselijk vond, ben ik verder gaan zoeken op internet en kwam ik bij Privatescan terecht. Daar kon de coloscopie die ik toen moest ondergaan onder narcose, dat was voor mij de reden om het hier te laten doen. Ze zijn vriendelijk, begeleiden je goed en je wordt als mens benaderd en niet als een nummer zoals in Nederland. Zeer prettige ervaring en ik heb hier meer vertrouwen in.

I. Elemmery: 24 oktober 2013

Alles was zeer positief. Zeer goede ontvangst door Nanke en top begeleiding. De onderzoeken gingen heel vlot achter elkaar met zeer professionele artsen en dokters. Uitslagen kreeg je gelijk te horen. Lunch was geregeld. Aan alles was gedacht. Het is het geld zeker waard of het onderzoek nou negatief of positief is.

J. Verduijn: 17 oktober 2013

Een afspraak was snel en direct gemaakt. De uitleg aan de telefoon werd bovendien nog allemaal op papier per mail aan mij toegestuurd. Ik ben blij dat ik een Total Bodyscan heb gedaan. Ik weet nu waar ik aan toe ben. Ik kom op zeker over 3 jaar weer terug.

H.K.: 15 oktober 2013

Ik heb een zeer aangename dag volbracht met verschillende onderzoeken waar je in Nederland maanden op kan wachten. Natuurlijk betaal je er zelf voor maar het is het geld, tijd, en energie allemaal waard! Aan het einde van de dag weet je waar je aan toe bent en kun je verder actie ondernemen.

Guilio: 11 oktober 2013

Mijn total bodyscan in Stadtlohn is op een zeer deskundige wijze uitgevoerd. Ondanks mijn angst voor kleine ruimtes en dus de MRI wist het begeleidend personeel en de artsen mij erg op mijn gemak te laten voelen waardoor alles uiteindelijk zonder problemen werd gedaan. Het personeel gaf me veel vertrouwen en was zeer deskundig en professioneel. Ik kan het iedereen aanbevelen.

D. Keuters: 10 oktober 2013

Ik ben zeer zeer positief over de onderzoeken en Privatescan. De artsen gaven mij een vertrouwd gevoel en de onderzoeken vielen allemaal reuze mee. De begeleiding pakt alles prachtig op. Voor mij is de bodyscan zeker voor herhaling vatbaar.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. Buscher
10/10

"Blijvende klachten"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: