Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Egbert Horstra: 20 december 2013

Mijn ervaringen zijn dezelfde als door andere gasten beschreven. Bij binnenkomst word je als oude bekende begroet en zonder omwegen naar de behandelende kliniek verwezen. Daar ontvangst door een prettige medewerkster van Privatescan. Een probleempje is het nog eens een liter vocht, na al de liters van de vorige dag. De verpleegster stelt je gerust, de arts praat met je als ware je een bekende ( collega) . Wat een verschil met NL ervaringen . Aan te raden dus, ook als je verzekering niet betaalt!

Herald: 10 december 2013

Voor wie de op zichzelf goede zorg in NL wil ontwijken vanwege de burocratie, vaak geringe service en klantgerichtheid en de bemoeizucht: ga naar deze duitse kliniek. Op de minuut, efficient, vriendelijk en klantgericht. En gruendlich natuurlijk. De nieuwste apparatuur, snel resultaat. Goede privacy en voor wie het Duits onvoldoende beheerst nederlandse begeleiding ter plekke. Je hebt eigenlijk niet het gevoel in een kliniek te zijn.

Klaas van Liempt: 07 december 2013

Bij binnenkomst werden wij direct ontvangen door iemand van Private-scan en deze dame heeft ons goed begeleid. Het onderzoek werd goed uitgelegd en meteen erna door de arts de uitslag gegeven. Daarna hebben we boven de lunch aangeboden gekregen, we zijn daarom ook dik tevreden dat we dit gedaan hebben. Hier kan men in Nederlandse ziekenhuizen nog veel van leren.

Femke: 07 december 2013

Ik heb de medische onderzoeken achteraf als interessant en geruststellend ervaren. Tijdens het onderzoek als prettig door de fijne begeleiding. Alles ging rustig en met goede uitleg. De begeleiding was heel, heel prettig. Warm, persoonlijk en professioneel. Complimenten aan iedereen die vandaag aanwezig was.

Anoniem: 07 december 2013

Het Bodyscan onderzoek geeft een zeer goed beeld van de huidige situatie, mede door de goede uitleg. Het geeft het gevoel dat ik nu controle heb over mijn gezondheid. Zeer snelle en goede begeleiding door Privatescan in de kliniek.

A. Brands: 05 december 2013

Ik heb de Total Body Scan als zeer positief ervaren. Door het inzicht wat dit onderzoek mij heeft gegeven kreeg ik rust en blijf ik niet met vragen zitten, een prettige gedachte.

Mathieu Lemmens: 02 december 2013

Een vriendelijke ontvangst bij aanvang en daarna door elk behandelend specialist. Er wordt op rustige, deskundige manier uitgelegd wat er onderzocht gaat worden en op welke manier dit gaat gebeuren. Ongelooflijk dat je in een tijdsbestek van een paar uur het onderzoek hebt gehad en de uitslag al binnen hebt. Wat dat betreft is er in Nederland iets goed mis.

Jan Willem Kouwenhoven: 21 november 2013

Uitstekende ontvangst en begeleiding. Prima dat nagenoeg alles in het Nederlands was. Attent dat na afloop van de scan broodjes werden aangeboden voor de nuchtere maag. Professionele mensen, aanpak en begeleiding en duidelijke uitleg achteraf over de resultaten. Overall beoordeling 9+.

L.K.Fritzsch: 18 november 2013

Ik ben zeer tevreden over alle onderzoeken, artsen en medewerkers.

M. Blonk: 09 november 2013

Ik heb de medische onderzoeken als ’heel goed’ ervaren. Ik kreeg de indruk dat er goed naar mij geluisterd werd. De persoonlijke benadering was uitstekend. Ik werd in het Nederlands begeleid en de uitleg, wat mij te wachten stond, was duidelijk en informatief. De vriendelijkheid en oprechtheid vond ik ’n prettige ervaring en de privacy! Ervaring met de begeleiding door Privatescan en kliniek was uitstekend! Nederlandse uitleg, helemaal goed. De kliniek is prettig om te verblijven, ook voor mijn partner. Het broodje, na de onderzoeken, smaakte heerlijk. Bedankt!

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. Buscher
10/10

"Blijvende klachten"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: