Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
R. Siwaletti: 20 februari 2014

Ik heb de Total Bodyscan als zeer prettig ervaren. Het medisch team was erg vriendelijk en stelde mij op mijn gemak. De artsen namen ruim de tijd om de onderzoeken te evalueren. Aanleiding voor mij om dit onderzoek te doen waren vage klachten en o.a. dat mijn bloedwaarden niet goed waren. De begeleiding van Privatescan was zeer goed. En ook de faciliteiten van de kliniek waren zeer goed.

M. van Meerveld: 04 februari 2014

Ik heb last van mijn rug tot uitval in het been. In Nederland wilden ze geen MRI scan doen en ik wou perse weten wat het was. Het onderzoek verliep prettig en snel. Door de aardige verpleegkundige ben ik zeer goed begeleid. De artsen waren rustig en werken snel. Uitstekende begeleiding door Privatescan en kliniek.

L. Verkade: 01 februari 2014

Voor ons was de aanleiding preventief, doen we elke 2 jaar. Wat op google gezocht of er naast de aanbieder waar wij klant waren nog andere aanbieders waren. De onderzoeken waren prima en uitgevoerd door een deskundig team. Veel beter en gedetailleerder in vergelijking tot Nederland. Prima, gastvrije en vriendelijke begeleiding.

J. Beurskens: 31 januari 2014

Voor mij was het een check-up bij 55 jaar, via media (internet) opgedaan. De onderzoeken waren zeer positief en persoonlijk, je krijgt het gevoel dat je een klant bent die optimaal bediend moet worden. De artsen hebben tijd voor je, veel persoonlijker dan in Nederland. De begeleiding van Privatescan was perfect.

Stefan Nipius: 30 januari 2014

Bedankt voor alle inzet. Boven verwachting. 13 Februari heb ik een afspraak met een arts die de catheterisaties uitvoert in het Maasstad ziekenhuis. Ik heb nu al hart medicijnen uit voorzorg gekregen. Ik hoop dat deze arts de aanbevelingen uit Stadtlohn overneemt. Mooi voorbeeld van een Bodyscan (met CT scan hart) die zijn nut bewijst.

A. Schouten: 24 januari 2014

Aanleiding voor mijn onderzoek via Privatescan was om meer te weten te komen over mijn gezondheid en klachten. Ik vond de mensen zeer behulpzaam en vriendelijk en professioneel. Medische onderzoeken waren super goed en alles was heel goed geregeld. Alles is vlot gegaan. Ook de artsen zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Zij verliezen geen tijd en alles is geregeld. Iedereen van Privatescan was zo aardig, behulpzaam en geweldige begeleiding, dat was Super. Bedankt voor jullie hulp.

D. Feron: 18 januari 2014

Ik heb gekozen voor een preventief onderzoek via Privatescan vanwege een aanbieding op internet. Prima onderzoek met duidelijke uitleg. Fijn dat er ook Nederlands werd gesproken. Alles volgde elkaar in een goed tempo op! Rustige vriendelijke artsen. De cardioloog was een vrolijke jongeman, extra leuk in de omgang. Prima begeleiding en goeie uitleg door Privatescan in de kliniek. Tip: tijdens de MRI scan halverwege de tijd even aangeven!

C. van Putten: 16 januari 2014

Ik heb nog jonge kinderen en ben al 53 jaar. Daarom heb ik de Bodyscan laten uitvoeren als preventief onderzoek. Het was leuk en makkelijk te doen. De artsen zijn open, eerlijk en duidelijk. Ze leggen alles uit zodat je het goed begrijpt. Ik ben erg kritisch maar alles was prima geregeld. Valt niets op aan te merken. Ik beveel Privatescan aan.

Peter: 16 januari 2014

Heb gekozen voor de First Total Body Scan met rugscan wegens darm en rugklachten. In Nederland zou onderzoek pas over 4-6 weken kunnen plaatsvinden. Bij Privatescan binnen 1 week! De medische onderzoeken waren goed, prima begeleiding en een gerust gevoel gekregen. De manier van aanspreken is prettig en vriendelijker dan in Nederland. Cindy heeft mij keurig begeleid. Zoals op de site vermeld was deze kliniek wel een echt ziekenhuis en geen prive-kliniek. Dit ervaarde ik overigens niet als vervelend! Uitstekende dienstverlening.

R. Dieterman: 12 januari 2014

Ik heb 28 december een total bodyscan gehad in Nordhorn. Werd zeer vriendelijk ontvangen en begeleid naar de diverse onderzoeken. Zowel de radioloog als de cardioloog komen zeer bekwaam over en legden alles zeer goed uit. Ik moet zeggen dat ik van deze artsen meer heb gehoord dan ik ooit gehoord heb van specialisten in Nederland. Inclusief het uitgebreide bloedonderzoek krijg je een zeer goed beeld van je lichaam en eventueel zaken waar je rekening mee dient te houden. Ik vond het totale onderzoek de investering meer dan waard. Over een paar jaar zal ik zeker terug komen. Iedereen die een bodyscan overweegt kan ik absoluut de bodyscan aanbevelen.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. v. Duinen
8/10

"Goed begeleid in Düsseldorf"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: