Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Dhr. Bakker: 11 april 2014

Ik ben 53 jaar en wilde nu eens een goede check-up. Ik heb de onderzoeken goed ervaren en het rustgevende middel bij de MRI was zeer prettig. De artsen erg kundig en de doorloop met resultaat en bespreking gaat snel. Yolanda gaf een prima begeleiding in het ziekenhuis.

Mevr. Kieft: 11 april 2014

Vanwege aanhoudende pijn in mijn hele lijf en geen progressie via de huisarts heb ik een Total Bodyscan via Privatescan laten uitvoeren. Die verliep goed en prettig qua begeleiding. De artsen waren goed, vriendelijk, duidelijk en to the point! De begeleiding was uitstekend.

Jansen: 03 april 2014

De CT scan van de longen is prima gegaan en alles is snel verlopen. Mijn huisarts bleef zelf zoeken en uitproberen nav mijn long probleem en het hoesten. De artsen bij Privatescan zijn zeer open en kundig. Kliniek en begeleiding in één woord prima.

Kornet: 01 april 2014

De begeleiding door Privatescan bij de onderzoeken is zeer vriendelijk en behulpzaam. Jolande staat je heel goed bij, stelt je gerust en vertaalt waar nodig! Uitstekend! De artsen zijn zeer bekwaam, uiterst vriendelijk en nemen de tijd indien men met vragen zit. De onderzoeken die ik heb laten uitvoeren vanwege pijnklachten en kramp in de borstkas volgden elkaar snel op met goede uitleg en rustgevende adviezen.

Klaassen: 01 april 2014

Ik ben al 40 jaar roker en sinds +/- 1 jaar heb ik last van een rokershoest. Daarvoor de Bodyscan met CT scan van de longen via Privatescan laten uitvoeren. Ik kreeg een duidelijke uitleg bij de onderzoeken. Het waren vriendelijke artsen. Al met al een prettige, goede ervaring en vooral geen wachttijden!

Een CT scan van de longen kan bij Privatescan als gericht onderzoek en als aanvulling op een Total Bodyscan worden uitgevoerd. Deze onderzoeken zijn uitermate geschikt voor screening en preventie van longkanker en chronische longaandoeningen.

van Leeuwen: 01 april 2014

Wij wilden graag weten of alles nog goed functioneerde gezien onze leeftijd. De total bodyscan verliep prettig en professioneel. Wij komen in Nederland niet zo vaak bij de dokter. De behandeling was deskundig en vriendelijk. Prima begeleiding.

Bosch: 15 maart 2014

Zéér professioneel dit preventieve onderzoek voor mij op 71-jarige leeftijd. Vooral het nabespreken door de artsen!! De wijze van benadering is opvallend en geruststellend van aard. Vooral de ontvangst is buitengewoon vriendelijk en gastvrij. De begeleiding was een verademing!!

J.Zwaneveld: 09 maart 2014

Zo zenuwachtig dat ik was, en hoe dichterbij ik bij het kliniek kwam begonnen de zenuwen alleen maar erger te worden! Bij binnenkomst word je gelijk netjes en rustig ontvangen. (zeer vriendelijk) Mijn Zenuwen waren zo goed als verdwenen. Dokters waren echt relax en zeer professioneel en kon er wel de humor mee vinden! In de mri scan een klein roesje gekregen en liet alles maar op me afkomen en heb het als zeer prettig ervaren!! volgende keer zonder roesje dus. Uitslagen waren goed alleen mijn conditie was niet optimaal maar dat heb ik zelf in de hand!! Dus komt goed... Bloed onderzoek krijg ik 4dagen later. en het bloed onderzoek laat ik 1 keer per jaar doen nu daar en om de 3jaar een totaal body scan. Ik stapte met een big smile het kliniek uit en kan me leven weer oppakken. MIJN DANK IS GROOT!!!!!!

Paul Koomen: 08 maart 2014

ben verrast door de goede afhandeling we waren 1,5 uur te vroeg dit ivm de afstand en werden meteen geholpen en waren daardoor ook weer 1,5 uur eerder onderweg naar huis , met een gerustgesteld gevoel dat er niets ernstig aan de hand was . groet Paul

Timo de Bruijn: 20 februari 2014

De onderzoeken gingen heel relax en ontspannen. Er werd duidelijk vooraf steeds gezegd wat er ging gebeuren. Wat een verschil met een Nederlands ziekenhuis. Verzorging tijdens de onderzoeken ook top. Bij de uitleg werd er echt de tijd genomen en alles gevisualiseerd. Wij gaan dit nu om de drie jaar doen om zo lang mogelijk en gezond van het leven te genieten.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: