Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Dhr. Stindt: 12 mei 2014

Periodieke checkup, dus preventief, mede n.a.v. vorige bevindingen. Medische onderzoeken professioneel en efficiënt. Prettige bejegening. Correcte en vriendelijke bejegening door de artsen, die professioneel handelen. Verschil met Nederland is dat meer tijd en aandacht aan de cliënt wordt besteed. Deze voelt zich gehoord en serieus genomen. Zeer vriendelijke en effectieve begeleiding en verzorging door Privatescan. De faciliteiten zijn heel goed op de cliënten gericht. Ik heb een prettig verblijf in de kliniek gehad.

Anoniem: 10 mei 2014

Ik heb borstkanker gehad en wilde zekerheid over uitzaaiingen. Ik heb dit via Privatescan laten onderzoeken omdat dit in Nederland medisch niet wordt gefaciliteerd. Ik heb het onderzoek als prettig ervaren (gek om te zeggen). De artsen zijn erg betrokken en bereid verder te gaan dan standaard indien de historie daar om "vraagt". De begeleidster was fantastisch. Ik kom over 3 of 4 jaar weer terug.

Langenberg: 10 mei 2014

Na mijn hartoperatie kreeg ik weinig feedback. Dit leverde stress op wat weer niet goed is voor 't hart. Daarom maar een Bodyscan van Privatescan uitgevoerd. Dit was zeer goed georganiseerd met een vriendelijke benadering. Ook de artsen zijn enthousiast en vriendelijk. De begeleiding door Privatescan was vanaf het eerste contact bemoedigend! Ganz toll!

Dhr. vd Voorst: 08 mei 2014

Ik koos voor een Bodyscan omdat ik wat klachten had en ze me in Nederland niet serieus namen. Er is toch wat uitgekomen wat de klachten verklaart: Nekhernia. Dus ja, stress is een factor maar ook zeker datgene wat bij Privatescan is ontdekt. Jammer dat ze me in Nederland niet serieus namen. Ik voel me net een medisch vluchteling ! Het onderzoek verliep prima alleen is Duits soms een barrière voor mij. Maar door de vertaling door Privatescan werd dit goed opgelost. De MRI is niet bepaald leuk maar goed te doorstaan ondanks het lawaai. Ook daar geholpen door aardige assistenten. De artsen zijn deskundig en voeren grondig onderzoek uit. Ze nemen de tijd voor uitleg. Hier nemen ze je serieus. De begeleiding was goed en vlot.

vd Wal: 22 april 2014

Ik had gelezen over de kans op atrofie van de hersenen na gebruik van Haldol. De vraag heb ik neergelegd bij een neuroloog en die ontkende zicht op atrofie middels een hersenscan. Daarom heb ik het MRI onderzoek via Privatescan gedaan. Het medisch onderzoek verliep prima, zeer op tijd en geen wachttijd. Prima begeleiding en prima voorzieningen en goede uitleg.

Visser: 19 april 2014

Vanwege de lange wachtlijsten in Nederland en omdat ik vind dat mijn dokter niet voldoende bezig is met mijn gezondheid heb ik een onderzoek via Privatescan geboekt. Ik ben erg tevreden over de persoonlijke manier waarop de onderzoeken zijn uitgevoerd. Ik ben amper ziek geweest in mijn leven dus ik kan geen vergelijk maken tussen de artsen in Nederland en Duitsland. De Duitse artsen komen erg deskundig en betrouwbaar over en gaven mij het juiste gevoel. De begeleiding van alle onderzoeken die ik heb gedaan via Privatescan zijn mij zeer goed bevallen en de faciliteiten van de kliniek ook. Ik ben zeer tevreden.

Mevr. Boevink: 19 april 2014

Ik heb een Bodyscan met gratis extra scan van de nekwervels via Privatescan uitgevoerd in verband met mijn nek artrose en overgangsklachten. Het onderzoek was niet belastend en goed te doen. Fijn dat er uitleg wordt gegeven tijdens het onderzoek. De artsen zijn vriendelijk, geduldig en geven goede uitgebreide uitleg. Ze nemen voldoende tijd. De begeleiding is prima en vriendelijk en in de kliniek is alles aanwezig voor een aangenaam verblijf.

Blokland: 17 april 2014

Slokdarm klachten (slijm opbrengen) en zeer koude voeten waren mijn aanleiding voor een Royal Bodyscan onderzoek met maag- en bloedvatenonderzoek. Ook wilde ik een second opinion vanwege prostaat problemen. Ik ben zeer tevreden over de medische onderzoeken. Ik kreeg goede uitleg en begeleiding. Vanuit de artsen een vriendelijke benadering en niet autoritair zoals soms in Nederland. Je wordt hier als klant behandeld en niet als een nummer.

Dhr. Visser: 15 april 2014

Ik heb gekozen voor Privatescan vanwege de lange wachttijd in Nederland. Ik was al 3 maanden bezig en toen nog 2 maanden wachten, dat vond ik niet acceptabel. Het medisch onderzoek is goed ervaren, ik werd correct en snel behandeld, was zelfs een uur te vroeg op het ziekenhuis in Wesel en direct werd met de onderzoeken begonnen. Mijn indruk van de artsen was prima, nu ben ik voor het eerst in 45 jaar weer in een ziekenhuis, dus dat kan ik niet vergelijken met elkaar maar deze manier is voor mij vele malen sneller dan in Nederland, dat is sowieso het grote verschil. De begeleiding van Privatescan was zeer goed, ben ik erg tevreden over, zeer persoonlijk, het gaf mij een vertrouwd gevoel.

Alwan: 11 april 2014

I chose Privatescan for a general check up. It went very good, no complications what so ever or discomfort. The doctors are nice and you get the feeling they know what they are talking about. The hostess was just great !! & very nice. A hard working lady with a constant smile on her face.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Fränkel
8/10

"Snel en vakkundige onderzoeken"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: