Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Binneweg: 15 augustus 2014

Al langere tijd nekklachten waar ik een oorzaak voor wilde weten. Na een prettig informatief telefoongesprek met een medewerkster van Privatescan een afspraak gemaakt voor een MRI. Het onderzoek kon al binnen drie dagen verricht worden in het ziekenhuis in Wesel. Vanaf binnenkomst tot vertrek uit het ziekenhuis was de persoonlijke(Nederlands sprekende) begeleiding prettig. Vooraf informeerde de arts naar de specifieke plaats van de pijn, zou hier rekening mee houden bij de scan. Een half uur na afloop van het onderzoek had ik al een gesprek met de arts en legde hij mij de beelden uit van de hernia die ik bleek te hebben en ik kreeg advies voor vervolgbehandeling. Drie dagen later kreeg ik het gehele medische rapport thuisgestuurd. Samengevat: Professioneel, volledig en zeer persoonlijk.

Anne van Beurden: 25 juni 2014

Mijn ervaring met Privatescan is in een paar woorden te vatten: De begeleiding en het onderzoekverloop in de kliniek in Wesel zijn FORMIDABEL! Ik kan het iedereen aan bevelen. De CT scan van mijn longen is uitgevoerd met een net nieuw geinstalleerde scanner. Door het roken zijn mijn longen al wat aangetast. Duidelijk was op de beelden te zien dat er beginnend longemfyseem is opgetreden. De radioloog vertelde dat dit proces alleen gestopt kan worden door te stoppen met roken. Voor mij is hiermee de motivatie om succesvol te stoppen met roken enorm sterk geworden. Ik kan het iedereen die rookt of heeft gerookt aanraden om een preventieve scan van de longen te laten maken. Privatescan bedankt. En aan alle rokers: Succes met stoppen.

Wil Heffels: 19 juni 2014

Vanaf 't allereerste telefonisch contact met Dhr Koole van Privatescan en diens adviezen omtrent de te volgen onderzoeken ben ik zeer onder de indruk van de werkwijze van Privatescan. Niet opdringerig, rustig en zeer correct m.b.t. vrijblijvende informatie. Inmiddels heb ik in Stadtlohn ( Duitsland ) de geadviseerde onderzoeken ondergaan. Mede door de zeer vriendelijke begeleiding van Jolanda werd 't geplande programma uitermate correct afgewerkt. Contact met de artsen en medewerkers in Stadtlohn heb ik als zeer prettig ervaren. Samengevat 'n dikke pluim voor alles. Groet Wil Heffels.

Mevr. de Jong: 17 juni 2014

Ik was erg ongerust over de lever omdat er tijdens de operatie vlekjes gezien waren. De druk kwam terug in de buik en maakte mij ongerust. Voor Nederland waren de klachten niet passend om een MRI te krijgen. De MRI van de buik bij Privatescan is heel goed gegaan. De begeleiding was uitstekend. Direct bij binnenkomst in het ziekenhuis tot en met het gesprek met de arts. Er lijkt meer tijd te zijn voor de persoon voor het onderzoek en het nagesprek direct na het onderzoek was persoonlijk. In Nederland werd in 5 minuten gezegd dat er vlekjes gezien waren en ik me niet ongerust moest maken. De uitstekende begeleiding was direct, persoonlijk en volledig.

Met een MRI scan van de buik kan een goed beeld worden verkregen van alle organen in de bovenbuik en onderbuik. Dit onderzoek kan worden uitgevoerd indien u klachten heeft en maakt tevens onderdeel uit van de Total Bodyscan.

Dhr. Hilhorst: 13 juni 2014

Ik heb medische klachten en door een positieve referentie van een kennis kwam ik bij Privatescan terecht. De onderzoeken waren goed. Een snelle en correcte afloop. Lieve staf en goede begeleidster. De artsen zijn minder gehaast; nemen alles serieus en gaan in op zelf aangedragen zaken. Ook de begeleiding door Privatescan in de kliniek was zeer goed. Nette begeleidster, vriendelijk en vooral ook erg zaakkundig/vakkundig.

Dhr. van Lijf: 12 juni 2014

Ik heb langdurige klachten aan beide schouders en wil graag een oplossing. De MRI onderzoeken van mijn schouders waren prima, alles goed geregeld. De vriendelijke arts gaf heldere uitleg. Prima kliniek.

Gericht MRI onderzoek kan gebruikt worden voor een snelle en duidelijke diagnose. In het geval van de heer van Lijf ging het om onderzoek van de schoudergewrichten. In Nederland moet u op dergelijk onderzoek soms weken wachten terwijl u bij Privatescan binnen enkele dagen terecht kunt. Lees verder voor welke gerichte MRI onderzoeken u snel en zonder huisartsverwijzing bij Privatescan terecht kunt.

van de Heuvel: 12 juni 2014

Ik heb druk op de borst bij inspanning. Omdat ik dit tijdens gesprekken met mijn werkgever aangaf en ook onderzocht wilde hebben of er iets aan de hands is gaven zij aan zelf ervaring te hebben met Privatescan en adviseerden deze. Ik heb daar een goed cardiologisch onderzoeksprogramma gekregen met duidelijke uitleg. Alvorens de testen werden uitgevoerd is er al het een en ander uitgelegd/besproken. De arts was ook goed, nam de tijd voor het uitvoeren van de onderzoeken en gaf toelichting wat er te zien was. Na de fietstest werden de resultaten bekeken en meteen besproken. De begeleiding door Privatescan bij dit alles was goed.

Meneer van de Heuvel onderging de onderzoeken uit het uitgebreide Cardiologiepakket Extra naar aanleiding van zijn klachten. Dit programma bestaat uit een uitgebreid consult met de cardioloog voorafgaand aan de onderzoeken, ECG onderzoeken bij rust en onder inspanning (fietstest), een echocardiografie en longfunctietest. Met deze onderzoeken kan de conditie van hart en longen worden bepaald. Na de onderzoeken bespreekt de cardioloog direct de resultaten en geeft eventuele adviezen. Tevens wordt een uitgebreid schriftelijk rapport opgesteld. Het cardiologisch onderzoek kan worden uitgevoerd wanneer u klachten heeft maar ook preventief.

BerndH.: 05 juni 2014

Appel valt niet ver van de boom. Waarom niet even laten kijken hoe het zit, als men het kan! Dan maar volgend jaar op vakantie. Mij heeft het wel even wat meer inzicht gebracht hoe ik dit menselijke apparaat de volgende jaren moet bedienen. Alles is aan slijtage onderhevig. Ikzelf heb het onderzoek relaxt over mij heen laten gaan. Jammer dat de vertaling van Brd naar NL niet standaard is als service. De mensen die jouw begeleiden zijn heel vriendelijk.... Af en toe moet men even wachten.... wat ik niet vervelend heb ondervonden want de koffie was bijzonder lekker. Ik weet nu wel, hoe het zit met hart en botten en bloed zit en kan een inschatting maken voor pensioensparen of niet.

Dhr. Bakkes: 03 juni 2014

Ik heb via Privatescan een Total Bodyscan en maagonderzoek laten uitvoeren. Aanleiding was aanhoudende maagklachten. Sinds 30 jaar heb ik al klachten maar sinds een jaar in ergere mate. Ik heb dit via Privatescan gedaan omdat dit in Nederland onmogelijk is dit soort onderzoek uit te voeren. Na onderzoek in Nederland kreeg ik te weinig bevredigende informatie. Ik heb de onderzoeken als prettig, goed begeleid en zeer uitvoerig ervaren. Zeer compleet onderzoek in de breedte. Ook prettige en deskundige artsen maar geen groot verschil met de Nederlandse artsen. Alles was prima en goed voorbereid. Zeer persoonlijke begeleiding de hele dag door. Ook voor de meegereisde familieleden.

Een maagonderzoek of Gastroscopie kan zowel als los onderzoek of als aanvulling op een Total Bodyscan worden uitgevoerd. Hiermee wordt de binnenkant van de slokdarm, maag en twaalfvingerige darm onderzocht op onder andere de aanwezigheid van maagzweren, maagtumoren, infecties en ontstekingen. Bij klachten in het bovenste gedeelte van de buik kan het verstandig zijn dit onderzoek te laten uitvoeren. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan meer over de Gastroscopie van Privatescan.

Joop Klinkhamer: 21 mei 2014 Ondanks het veelvuldig overschrijden van de snelheidsbeperking in Duitsland toch een half uur te laat. Ik verwachtte het ergste. Maar nee, de Nederlandse begeleidster heeft in samenwerking met de medische staf een paar dingen omgegooid. Men is efficient en vriendelijk, een fijne combinatie. Er zijn ook zaken aan het licht gekomen die men in Nederland over het hoofd had gezien. De kritiek die daarover lees in dit gastenboek kan ik onderschrijven. Bij de volledige MRI scan, als het even kan, iemand meenemen die dan kan rijden zodat je dormicum kunt krijgen, want een uur in zo'n machine is wel een bevalling!
Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
9/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect hoefde nergens te wachten de Duitse artsen niets op aan te merken er was een tolk aanwezig indien je het niet begreep je tekst en uitleg te geven. voor 100 tevreden en ik zou het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: