Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Renske: 10 april 2015

Een week geleden voor bodyscan geweest, Perfecte service, geweldige begeleidster die alles voor mij kon vertalen, mijn duits is niet zo goed. Verder vind ik het fijn om te weten dat het over het algemeen goed gaat zeker nadat ik vele jaren veel heb gerookt en sinds kort ben gestopt. Zoals al eerder is aangegeven snap ik niet waarom dit in Nederland niet kan. Het personeel in duitseland, incl. de doktoren waren vriendelijk en behulpzaam. Alle uitslagen behalve het bloedonderzoek waren dezelfde dag besproken. Hele fijne ervaring

Luuc van der Ouw: 19 januari 2015

In juni 2008 een Total Body Scan + laten uitvoeren. Perfect alles op tijd en goed geregeld. Eigen kamer en achteraf een lunch. De scans zijn probleemloos verlopen. Ik had al lange tijd last van m'n L-knie, dus daar apart een scan van gemaakt: diepe inscheuring van de binnenmeniscus! In het Kennemer Gasthuis laten opereren en goed geholpen. Bij de na-bespreking met de Radioloog, die eigenlijk heel tevreden was over het CT-MRI resultaat, bleek wel dat ik een kwaadaardige tumor van 14 mm had in mijn linker nier, was goed te zien als een soort druppel die onder die nier zichtbaar was. Foute boel dus, dat wel! Verder waren de uitslagen o.k. voor mijn leeftijd (65). In Nederland via het LUMC verder heel goed geholpen en geopereerd, de tumor goed kunnen uitnemen. Nog wel jaarlijkse controle daar met longfoto + nier/buikscan. Dus dankzij de Total Body Scan was ik er op tijd bij!

Martin: 05 januari 2015

Pas voor een total body scan geweest. Perfecte service, zeer korte wachttijd( 1 dag ) en zeer vriendelijke personen, zowel de duitse artsen als de nederlandse begeleidster. Goed beeld gekregen van mijn gezondheid. Had niet echt serieuze klachten, maar deze scan en conditietest hebben mijn vertrouwen echt goed gedaan. Ik kan het een ieder aanraden. Ik snap niet dat zoiets in Ned. niet mogelijk is. Bedankt!!!!!!

Christine Bart: 09 december 2014

Ik ben erg tevreden met het total body scan onderzoek. Het gaat uiterst efficiënt,  is duidelijk,  had geen wachttijden, kreeg een goede voorbespreking en nabespreking en werd zeer goed begeleiding. En natuurlijk ben ik ook blij en gerustgesteld met de uitslag. Er waren wel wat kleine dingen maar kreeg daarbij ook goede om dat te verhelpen. Ik kan het iedereen aanraden om te doen. 

Cor Bladt: 08 december 2014

Met mijn vrouw voor de scan First geweest, Werkelijk een openbaring, geen wachttijden en een perfecte service. We voelden ons in een 5 sterren hotel i,p.v. in een ziekenhuis. Doordat maag darm onderzoek plaatsvond onder een roesje hebben we hier ook niets van gemerkt. Vakkundige laboranten en artsen die direkt uitslag meegeven. Nabespreking met de arts vond in rust plaats en deze man vroeg per onderdeel of hij duidelijk was. Als de Nederlandse zorg op deze manier werd georganiseerd dan konden veel zaken efficienter en goedkoper

Het First Total Bodyscan programma is het meest uitgebreide onderzoeksprogramma van Privatescan. Lees meer over de inhoud van dit First Bodyscan onderzoek.

Mw. Rodrigues: 26 oktober 2014

Ik heb al jaren vage klachten en ik besloot om een total body scan te laten uitvoeren na het verhaal van een vriend die de week ervoor ook een total body scan had laten uitvoeren. Ik heb maandag gebeld en ik kon diezelfde week op donderdag al terecht. De begeleiding was top (heel professioneel en vriendelijk) en het contact met de artsen was goed. Met name het onderzoek naar het hart ( ik heb een verdraaid en vergroot hart waar de dokter geen ervaring mee had) was heel zorgvuldig en uitgebreid gedaan. De week erna had ik de rapportages al binnen. Ik ben zeer te spreken over deze kliniek. Snel, professioneel en vakkundig.

Dhr. Frohn: 16 oktober 2014

Ik heb schouderklachten links na een forse val op de linkerschouder bij het wandelen. Gelet op de toenemende pijnklachten (val was in Mei) en ervaringen met soortgelijke klachten aan de rechterschouder had ik snel behoefte aan duidelijkheid. Ik heb daarom een MRI scan van de schouder laten maken bij Privatescan. Het onderzoek was perfect. De artsen zijn veel vriendelijker en geven direct uitslag met toelichting: fantastisch ondanks de negatieve diagnose maar wel zekerheid. De Privatescan begeleiding was tip top, geweldige hulp en steun.

Indien u klachten in uw gewrichten ervaart kunt u met een gerichte MRI scan snel duidelijkheid krijgen over de mogelijke oorzaak. Een MRI scan van de schouder of van een ander gewricht kan bij Privatescan binnen enkele dagen worden uitgevoerd.

Dhr. Groesbeek: 09 oktober 2014

Ik heb gekozen voor Privatescan wegens de prima website en duidelijkheid. Aanleiding was een hardnekkige prostaatontsteking op een leeftijd dat ik bijna met pensioen ben. De onderzoeken waren zeer grondig en vakkundig. De uitleg was prima en doelgericht. De apparatuur is 'state of the art'. De Nederlandse gezondheidszorg is te traag en van wisselende kwaliteit. Privatescan werkt snel en efficiënt. Ik heb maandag voor het eerst gebeld en donderdag is alles gedaan.

Prostaatonderzoek is bij Privatescan in de Total Bodyscan inbegrepen. Ook kan gericht prostaatonderzoek worden uitgevoerd. Lees meer over het MRI prostaatonderzoek.

Mevr.Jansen-Smitshuysen: 05 oktober 2014

Goede ontvangst en begeleiding. Artsen hadden alle aandacht en namen zich ruimschoots de tijd. Prettig dat mijn partner bij de gesprekken betrokken werd.Al met al een zeer positieve ervaring.

Dhr. R. vd Vis: 30 september 2014

Dit jaar 70 geworden, een keer deze controle leek mij een goed idee. Een advertentie in de Telegraaf heeft mij op Privatescan geattendeerd. Onderzoeken waren prettig, relaxed met duidelijke instructies. Artsen zijn vriendelijk, nemen de tijd en geven een duidelijke uitleg. Ik heb het idee dat de artsen hier meer tijd voor een patiënt hebben/krijgen! Uitstekende faciliteiten, prima begeleiding is mijn ervaring.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Bromblik
10/10

"Kijken of alles in orde is"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: